Giriş Kayıt
Aure Atika

Aure Atika (53)


Oyuncu

Aure Atika, 12 Temmuz 1970 Monte Estoril, Portekiz doğumlu oyuncu.

Jonas (2018), Matmazel Chambon (2009), Başka Bir Kadın (2012), Düğün Hediyesi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Monte Estoril, Portekiz
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.75 m
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (60)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 53 Komedi Oyuncu 7.0 84
2023 53 Komedi Oyuncu 6.2 33
2022 52 Dram Oyuncu 6.0 157
2021 51 Komedi Oyuncu 6.5 67
2020 50 Dram Oyuncu    
2020 50 Komedi Oyuncu 5.4 753
2019 49 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 345
2018 Gerilim Oyuncu 7.5 5,635
2018 48 Dram Oyuncu 7.0 7,068
2017 47 Dram Oyuncu 6.3 378
2017 47 Komedi Oyuncu 5.4 853
2016 Suç Oyuncu 8.0 102,891
2015 45 Komedi Oyuncu 6.2 579
2015 Suç Oyuncu 6.8 664

Dedemle Bu Yaz
2014 44 Dram Oyuncu 6.6 4,075
2014 44 Dram Oyuncu 5.9 64
2014 44 Oyuncu 5.7 28
2013 43 Dram Oyuncu 7.1 38
2012 Dram Oyuncu 6.9 9,133

Başka Bir Kadın
2012 42 Komedi Oyuncu 6.3 2,494
2012 42 Komedi Oyuncu 5.3 1,911
2012 Dram Oyuncu 7.5 798
2011 41 Komedi Oyuncu 4.2 193

Gökten Bir Uydu Düştü
2011 41 Komedi Oyuncu 6.4 2,111

Düğün Hediyesi
2010 40 Komedi Oyuncu 6.7 1,741

Matmazel Chambon
2009 39 Dram Oyuncu 6.9 3,049
2009 39 Macera Oyuncu 6.7 573

Çapraz Ateş
2008 38 Aksiyon Oyuncu 5.8 733
2008 38 Dram Oyuncu 6.7 565

Karanlık Korkusu
2007 37 Animasyon Oyuncu 6.6 3,231

Tsunami Felaketin Sonrası
2006 36 Dram Oyuncu 6.8 2,347

Ne Kadar Güzelsin
2006 36 Komedi Oyuncu 5.3 847

Ajan 117 Kahire'de
2006 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 23,086

Kalbim Bir An Durdu
2005 35 Aksiyon Oyuncu 7.2 20,489
2004 34 Oyuncu 7.0 58
2004 34 Dram Oyuncu 6.4 1,809
2004 34 Dram Oyuncu 6.5 4,372

Dünyanın Sonundan Sola Dön
2004 34 Dram Oyuncu 7.0 1,235
2001 31 Komedi Oyuncu 6.3 3,731

Kabahat Voltaire'de
2000 30 Dram Oyuncu 6.9 925
1997 27 Komedi Oyuncu 4.7 11
1997 27 Komedi Oyuncu 6.3 4,891
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
1992 22 Komedi Oyuncu 6.5 79
- Komedi Oyuncu 5.8 161
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024