Giriş Kayıt
Brian Cox

Brian Cox


Oyuncu, Yapımcı

Brian Cox, oyuncu, yapımcı.

Caroline Burt ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.Nicole Ansari-Cox ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Truva (2004), Medusa Darbesi (2004), Halka (2002), Succession (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian Cox CBE
9.3 (25 Oy)
  • Currently 185.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Animasyon Oyuncu    
2024 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 103
2022 Dram Oyuncu 6.4 2,404
2022 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.7 1,307
2022 Gerilim Oyuncu 5.8 1,750
2022 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,364
2022 Oyuncu 5.9 16
2022 Belgesel Oyuncu 7.0 521
2021 Animasyon Oyuncu 6.3 3,376
2021 Korku Oyuncu 4.7 5,688
2020 Gerilim Oyuncu 4.4 2,570
2020 Gerilim Oyuncu 5.2 2,980

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2019 Komedi Oyuncu 6.4 1,774

Tuhaf Ama Gerçek
2019 Gerilim Oyuncu 5.9 5,555
2019 Komedi Oyuncu 8.0 112,296
2019 Komedi Oyuncu 5.8 519
2018 Dram Oyuncu 4.9 677
2018 Dram Oyuncu 8.8 272,100
2018 Komedi Oyuncu 6.0 28,351
2018 Dram Oyuncu 6.9 2,175
2017 Biyografi Oyuncu 6.1 17,032
2017 Animasyon Oyuncu 4.8 156
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Korku Oyuncu 4.5 417

Otopsi
2016 Korku Oyuncu 6.8 138,918
2016 Biyografi Oyuncu 7.9 22,212
2016 Korku Oyuncu 5.8 46,073
2016 Komedi Oyuncu 6.5 1,445
2016 Dram Oyuncu 8.1 26,582
2015 Dram Oyuncu 6.4 13,776
2015 Belgesel Oyuncu 7.5 217
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 159,113
2015 Dram Oyuncu 6.2 3,785
2014 Dram Oyuncu 7.7 3,539

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 744,719
2014 Dram Oyuncu 8.2 130,954
2014 Aksiyon Oyuncu 4.7 7,754
2014 Belgesel 6.3 556

Aşk
2013 Dram Oyuncu 8.0 668,915
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 7,543

Anna
2013 Dram Oyuncu 6.4 25,099
2013 Dram Oyuncu 5.7 1,004
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 180,509
2013 Suç Oyuncu 8.3 25,811
2012 Komedi Oyuncu 7.1 285
2012 Suç Oyuncu 7.2 579
2012 Suç Oyuncu 6.0 4,622

Kampanya
2012 Komedi Oyuncu 6.1 136,968
2012 Animasyon Oyuncu 8.0 223
2012 Komedi Oyuncu 6.6 107
2011 Dram Oyuncu 5.2 4,687

Kibar Soyguncu
2011 Suç Oyuncu 6.1 4,597

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 558,227
2011 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,398
2011 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,754
2011 Suç Oyuncu 5.0 391

Koryalanus Faciası
2011 Dram Oyuncu 6.1 33,505

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 43,636
2010 Dram Oyuncu 7.0 1,202

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 323,798
2010 Komedi Oyuncu 5.9 427
2010 Belgesel Oyuncu 7.7 1,766
2010 Suç Oyuncu 5.1 1,693

İyi Yürek
2009 Dram Oyuncu 6.8 5,160

Yaman Tilki
2009 Animasyon Oyuncu 7.9 269,998
2009 Suç Oyuncu 7.7 9,139
2009 Animasyon Oyuncu 6.3 3,313

Gammaz Yürek
2009 Dram Oyuncu 5.4 5,275
2009 Dram Oyuncu 8.1 8,729

Triffidler'in Günü
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 4,724
2008 Animasyon Oyuncu 6.0 198
2008 Macera Oyuncu 6.9 10,561
2008 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.7 17,395
2008 Dram Oyuncu 6.9 12,695

Terra'yı Kurtarmak
2007 Animasyon Oyuncu 6.5 12,189

Su Atı
2007 Macera Oyuncu 6.4 42,989

Fındıkkıranın Sırrı
2007 Aile Oyuncu 5.0 189
2007 Suç Oyuncu 6.1 1,709

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Oyuncu 6.7 104,593

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Oyuncu 8.0 657,988
2007 Suç Oyuncu 7.7 597,686
2007 Dram Oyuncu 6.2 1,364

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Oyuncu 6.1 23,155

Uçan İskoç
2006 Dram Oyuncu 7.0 5,622

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 6.2 183
2006 Dram Oyuncu 5.6 265

Maç Sayısı
2005 Dram Oyuncu 7.6 227,964

Fırsatçı
2005 Komedi Oyuncu 5.8 38,812

Gece Uçuşu
2005 Gizem Oyuncu 6.5 139,772
2005 Suç Oyuncu 6.3 286
2005 Komedi Oyuncu 6.2 162
2005 Belgesel Oyuncu 7.9 165
2005 Belgesel Oyuncu 7.6 203

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Oyuncu 7.7 486,693
2004 Belgesel Oyuncu 8.3 1,691

Truva
2004 Dram Oyuncu 7.3 570,060
2004 Suç Oyuncu 8.6 117,509

İntikam
2003 Suç Oyuncu 4.5 2,005

X-Men 2
2003 Aksiyon Oyuncu 7.4 575,733
2003 Suç Oyuncu 6.4 6,390

25. Saat
2002 Suç Oyuncu 7.6 184,615

Halka
2002 Korku Oyuncu 7.1 374,746

Tersyüz
2002 Komedi Oyuncu 7.7 202,946

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Oyuncu 7.8 575,936
2002 Belgesel Oyuncu 7.6 2,094

Çaylak
2002 Dram Oyuncu 6.9 37,140

Bug (l)
2002 Komedi Oyuncu 7.1 1,168
2001 Suç Oyuncu 7.1 10,443

Gerdanlık
2001 Dram Oyuncu 6.0 5,595

Sadece Sinatra
2001 Dram Oyuncu 5.7 564
2001 Komedi Oyuncu 7.0 112,923

Zafer Vuruşu
2000 Dram Oyuncu 6.2 2,463
2000 Dram Oyuncu 7.3 6,958

Çılgın Mambo
2000 Komedi Oyuncu 5.9 2,125

Suç Peşinde
2000 Gerilim Oyuncu 5.8 924
2000 Dram Oyuncu 7.8 2,428

Aşk Oyunu
1999 Dram Oyuncu 6.6 37,447
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,386

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Oyuncu 6.1 19,136
1999 Suç Oyuncu 6.1 7,086

Çılgın Liseliler
1998 Komedi Oyuncu 7.6 197,867

Son Umut
1998 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,844
1998 Suç Oyuncu 6.0 993

Kızları Öp
1997 Suç Oyuncu 6.6 81,119

Boksör
1997 Dram Oyuncu 7.0 22,292
1997 Dram Oyuncu 7.8 556

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Oyuncu 6.8 85,609

İftiranın Bedeli
1996 Aksiyon Oyuncu 5.4 21,252

Tepki
1996 Aksiyon Oyuncu 5.6 56,214

Cesur Yürek
1995 Biyografi Oyuncu 8.3 1,090,727
1995 Aksiyon Oyuncu 6.9 45,646

Jutland Prensi
1994 Macera Oyuncu 5.4 2,463
1994 Aile Oyuncu 6.6 9,393
1993 Komedi Oyuncu 8.2 95,360
1993 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,369
1993 Aksiyon Oyuncu 7.6 4,445
1991 Dram Oyuncu 6.5 92
1991 News Oyuncu 7.0 335

Gizli Ajanda
1990 Dram Oyuncu 6.9 4,598
1989 Gizem Oyuncu 4.5 304

Directed by Andrei Tarkovsky
1988 Belgesel Oyuncu 7.7 877
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,306
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,087

İnsan Avcısı
1986 Suç Oyuncu 7.2 80,851
1985 Biyografi Oyuncu 7.1 365
1980 Dram Oyuncu 7.5 2,277
1978 Suç Oyuncu 7.6 317
1971 Biyografi Oyuncu 7.2 5,559
1970 Dram Oyuncu 7.8 392
1952 News Oyuncu 4.6 2,453
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024