Giriş Kayıt
Marilyn Ghigliotti

Marilyn Ghigliotti (62)


Oyuncu, Makyaj

Marilyn Ghigliotti, 10 Ağustos 1961 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, makyaj.

Tezgahtarlar (1994), Lake Eerie (2016), Alien Armageddon (2011), Tek Başına (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1961
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.52 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 61 Komedi Oyuncu 7.4 2,019
2019 58 Aksiyon Oyuncu 5.6 28,338
2017 56 Aksiyon Oyuncu 4.5 5,354
2016 55 Korku Oyuncu 4.8 5,793
2015 54 Aksiyon Oyuncu    
2014 Talk-Show Oyuncu 8.9 299
2014 53 Aksiyon Oyuncu 2.2 932
2011 50 Bilim-Kurgu Oyuncu
Makyaj
2.1 1,279
2009 48 Korku Makyaj 4.1 1,582

Tek Başına
2008 47 Korku Oyuncu 3.2 604
2008 47 Belgesel Makyaj 8.4 690
2007 46 Aksiyon Makyaj 4.1 485

Tezgahtarlar
1994 33 Komedi Oyuncu 7.7 232,665
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film