Giriş Kayıt
Howard Duff

Howard Duff


Oyuncu, Yapımcı

Howard Green Duff, 24 Kasım 1913 Bremerton, Washington, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1951 yılının Ekim ayında Ida Lupino ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

New York Esrarı (1948), While the City Sleeps (1956), Boys' Night Out (1962), Monster in the Closet (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Howard Green Duff
Doğum Tarihi: 24 Kasım 1913
Doğum Yeri: Bremerton, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Howard Duff Radio's Sam Spade
Burcu: Yay
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 76 Dram Oyuncu 5.4 125

Savaş ve Anılar
1988 Dram Oyuncu 8.3 3,123

Çıkış Yok
1987 74 Aksiyon Oyuncu 7.1 45,826
1987 Korku Oyuncu 7.8 1,096
1986 73 Komedi Oyuncu 4.9 2,972
1985 72 Dram Oyuncu 4.8 123
1983 Macera Oyuncu 7.0 3,805
1983 Dram Oyuncu 6.4 1,892

Flamingo Yolu
1982 Dram Oyuncu 6.5 465
1981 Dram Oyuncu 7.4 829
1980 67 Gerilim Oyuncu 4.0 182
1980 Aksiyon Oyuncu 7.5 28,889
1980 67 Komedi Oyuncu 5.3 2,509

Kramer Kramer'e Karşı
1979 66 Dram Oyuncu 7.8 154,508

Bir Düğün
1978 65 Komedi Oyuncu 7.0 3,744

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.1 16,554
1977 64 Suç Oyuncu 6.9 3,298
1977 Aile Oyuncu 7.3 2,003
1976 Western Oyuncu 7.1 292
1973 Oyuncu 7.5 1,181

Kung-fu 1
1972 Macera Oyuncu 7.6 7,218
1971 Dram Oyuncu 5.5 179
1968 55 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 165
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 26,095
1962 Western Oyuncu 7.6 3,149
1962 49 Komedi Oyuncu 6.5 2,428
1962 Komedi Oyuncu 8.3 324
1958 45 Müzikal Oyuncu
Yapımcı
8.5 11
1957 Komedi Oyuncu 7.5 276
1956 43 Dram Oyuncu 6.9 7,067
1956 43 Western Oyuncu 6.0 157
1955 42 Dram Oyuncu 6.5 1,149
1954 41 Komedi Oyuncu 5.8 363

Para Kurbanları
1954 41 Suç Oyuncu 6.7 1,866
1953 40 Gizem Oyuncu 5.8 483
1953 40 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 531
1952 39 Suç Oyuncu 6.1 97
1952 39 Aksiyon Oyuncu 6.1 133
1950 37 Kara Film Oyuncu 7.1 724
1950 37 Kara Film Oyuncu 6.9 1,473
1949 36 Dram Oyuncu 6.6 769
1949 36 Western Oyuncu 5.9 446
1948 35 Dram Oyuncu 7.3 2,403

New York Esrarı
1948 35 Suç Oyuncu 7.5 15,471
1947 34 Suç Oyuncu 7.6 11,521
1945 32 Belgesel Oyuncu 6.0 839
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024