Giriş Kayıt
Jordi Mollà

Jordi Mollà


Oyuncu

Jordi Mollà, oyuncu.

Çılgın İkili 2 (2003), Gece ve Gündüz (2010), Riddick (2013), Kolombiyalı: İntikam Meleği (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jordi Molla | Jordi Mollá
8.5 (6 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 6.7 111
2023 Aksiyon Oyuncu 5.6 163

Don Kişot’u Öldüren Adam
2018 Macera Oyuncu 6.3 22,339
2018 Aksiyon Oyuncu 8.0 177,435
2018 Suç Oyuncu 4.3 4,034
2018 Komedi Oyuncu 5.2 18,929
2017 Komedi Oyuncu 4.6 255
2017 Biyografi Oyuncu 6.6 2,321

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.2 20,202
2017 Komedi Oyuncu 5.9 43
2017 Macera Oyuncu 7.8 2,758
2016 Suç Oyuncu 6.0 6
2016 Komedi Oyuncu 5.4 678
2016 Komedi Oyuncu 5.3 969

Perşembe Olan Adam
2016 Gizem Oyuncu 4.8 356
2016 Aksiyon Oyuncu 8.0 34,662

Suç/lu
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 71,106

Vadeli Hayat
2016 Suç Oyuncu 5.6 8,685
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,480

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 149,557

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 727,272
2015 Dram Oyuncu 6.0 1,009
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 179,017
2012 Dram Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.5 3,398

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 108,510

Devlerin Günahı
2011 Biyografi Oyuncu 5.7 5,115

Nefes Nefese
2010 Dram Oyuncu 6.5 6,730
2010 Aksiyon Oyuncu 6.1 20,541

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 211,394
2010 Komedi Oyuncu 4.0 110
2009 Komedi Oyuncu 5.0 145
2009 Biyografi Oyuncu 5.8 439
2008 Dram Oyuncu 5.3 426

Che
2008 Biyografi Oyuncu 6.8 35,155
2008 Belgesel Oyuncu 7.5 90
2008 Dram Oyuncu 4.9 630

Güneyin Sultanları
2007 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,206

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Oyuncu 6.8 75,400
2006 Dram Oyuncu 5.2 586

The Stone Merchant
2006 Dram Oyuncu 4.2 1,035

Anthony, Warrior of God
2006 Biyografi Oyuncu 5.9 208
2005 Gerilim Oyuncu 4.9 572
2005 Dram Oyuncu 6.1 305

Alamo
2004 Dram Oyuncu 6.0 22,439

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Oyuncu 6.6 272,204
2003 Macera Oyuncu 6.7 1,260

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Oyuncu 7.5 276,510

Sound Of The Sea
2001 Dram Oyuncu 5.9 2,295

İkinci Ten
1999 Dram Oyuncu 6.3 1,751
1999 Romantik Oyuncu 5.9 2,606
1999 Dram Oyuncu 5.7 1,024
1998 Western Oyuncu 5.2 966
1997 Dram Oyuncu 7.0 2,773
1996 Dram Oyuncu 5.2 874

Sırrımın Çiçeği
1995 Dram Oyuncu 7.0 12,869
1994 Komedi Oyuncu 6.5 600
1994 Dram Oyuncu 7.4 31
1992 Komedi Oyuncu 5.2 666
1992 Komedi Oyuncu 6.4 15,219
1991 News Oyuncu 7.0 338
- Biyografi Oyuncu    
- Gizem Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film