Giriş Kayıt
Sebastian Roché

Sebastian Roché (55)


Oyuncu

Sebastian Charles Edward Roché, 04 Ağustos 1964 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Vera Farmiga ile evlendi. 2014 yılının Mayıs ayında Alicia Hannah ile evlendi.

Yerdeniz Öyküleri (2004), Odyssey 5 (2004), Geçit (2000), Roar (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sebastian Charles Edward Roché
Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1964
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Sebastian Roche
Burcu: Aslan
Boyu: 1.8 m
9.8 (4 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 53 Dram Oyuncu 4.4 384
2017 53 Komedi Oyuncu 6.0 294

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.4 14,412
2016 Dram Oyuncu 8.4 28,509

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Oyuncu 8.1 68,001

Kanunun Ötesinde
2014 50 Suç Oyuncu 6.5 105,911
2014 50 Suç Oyuncu 5.2 778
2013 49 Korku Oyuncu 5.9 7,316

Kökenler
2013 Dram Oyuncu 8.2 106,779
2012 48 Fantastik Oyuncu 2.7 477

Beverly Hills Çuvava 3
2012 48 Macera Oyuncu 4.4 1,416
2012 Dram Oyuncu 7.7 64,064

Düşmanı Korurken
2012 48 Aksiyon Oyuncu 6.7 194,077

TenTen'in Maceraları
2011 47 Animasyon Oyuncu 7.3 203,976

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.7 264,058
2009 45 Komedi Oyuncu 5.2 1,343
2009 Komedi Oyuncu 7.0 18,116
2008 44 Aksiyon Oyuncu 7.5 25,793
2008 Dram Oyuncu 8.4 208,261

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 43 Animasyon Oyuncu 6.2 155,786
2007 Aksiyon Oyuncu 5.3 322
2007 43 Komedi Oyuncu 5.2 460
2007 43 Biyografi Oyuncu 6.4 1,700

Adaş
2006 42 Dram Oyuncu 7.5 18,128

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 356,509
2005 41 Dram Oyuncu 6.3 1,378

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 140,199

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Oyuncu 5.8 5,672
2004 Dram Oyuncu 7.4 2,722
2002 38 Dram Oyuncu 6.6 173
2001 Aksiyon Oyuncu 8.3 164,021

15 Dakika
2001 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 46,650

Geçit
2000 36 Biyografi Oyuncu 7.1 1,687
1999 35 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,100
1998 Macera Oyuncu 7.1 19,510

Barışçı
1997 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 51,452
1997 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,053
1995 Dram Oyuncu 7.3 268
1994 30 Tarihi Oyuncu 7.4 19
1993 29 Dram Oyuncu 6.9 790

Son Mohikan
1992 28 Aksiyon Oyuncu 7.7 137,621
1992 28 Komedi Oyuncu 5.2 248
1990 Suç Oyuncu 7.6 29,500
1990 26 Dram Oyuncu 6.4 162

Fransiz Devrimi
1989 25 Dram Oyuncu 7.6 1,164
1986 22 Suç Oyuncu 5.8 929
1983 Dram Oyuncu 6.7 1,207
1963 Dram Oyuncu 6.5 4,025
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,073) The 100 (1,690) Fear the Walking Dead (1,326) Euphoria (1,304) La casa de papel (1,288) The Big Bang Theory (1,138) Chernobyl (1,117) Legion (1,047) Mindhunter (1,009) Big Little Lies (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019