Giriş Kayıt
Caroline Thompson

Caroline Thompson (63)


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Caroline Thompson, 23 Nisan 1956 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu senarist, yapımcı, yönetmen.

Makas Eller (1990), Addams Ailesi (1991), Sihirli Şehir (2008), Yuvaya Dönüş (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1956
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Marwen'a Hoş Geldiniz
2018 62 Biyografi Senarist 6.1 10,691
2011 55 Korku 4.2 605

Sihirli Şehir
2008 52 Macera Senarist 6.5 59,886

Ölü Gelin
2005 49 Animasyon Senarist 7.3 225,176
2001 45 Macera Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.8 3,986

Siyah İnci
1994 38 Macera Yönetmen
Senarist
6.6 8,550

Yuvaya Dönüş
1993 37 Macera Senarist 6.9 39,191

Gizli Bahçe
1993 37 Dram Senarist
Yapımcı
7.3 33,524

Noel Gecesi Kabusu
1993 37 Animasyon Senarist 8.0 270,149

Addams Ailesi
1991 35 Komedi Senarist 6.9 116,337

Makas Eller
1990 34 Dram Yapımcı
Senarist
7.9 417,872
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019