Giriş Kayıt
Greg Walker

Greg Walker


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Greg Walker, yapımcı, senarist, yönetmen.

(2014) Extant (2014), (2012) Vegas (2012), (2010) The Defenders (2010), (2010) Three Rivers (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Senarist
Yapımcı
8.0 41,952
2014 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.6 22,675
2012 Dram Yapımcı
Senarist
7.3 6,988
2010 Dram Yapımcı
Senarist
6.9 1,263
2010 Dram Yapımcı 7.4 3,705
2002 Suç Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.9 16,993
2001 Macera Senarist
Yapımcı
7.4 109,773

Haşin Krallık
2000 Aksiyon Çeşitli 7.1 931

Gizli Dosyalar
1993 Dram Senarist
Çeşitli
8.6 185,206
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,474) The 100 (1,814) La casa de papel (1,565) Legion (1,358) Mindhunter (1,353) Chernobyl (1,219) Preacher (1,216) Euphoria (1,190) Yellowstone (1,141) The Big Bang Theory (1,137)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019