Giriş Kayıt
Andy Thompson

Andy Thompson


Oyuncu

Andy Thompson, oyuncu.

(2020) Upload (2020), (2021) Boynuzlar (2021), (2003) Ajan Cody Banks (2003), (2005) Çılgın Haftasonu (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Romantik Oyuncu 6.0 144
2021 Dram Oyuncu 6.9 137

Boynuzlar
2021 Dram Oyuncu 5.9 39,683
2021 Komedi Oyuncu 5.4 737
2021 Dram Oyuncu 5.6 279
2020 Komedi Oyuncu 7.9 68,062
2019 Komedi Oyuncu 5.9 1,042
2019 Komedi Oyuncu 5.1 561
2019 Suç Oyuncu 7.4 157
2018 Oyuncu 7.1 506
2018 Gizem Oyuncu 6.9 597
2018 Komedi Oyuncu 7.1 5,768
2018 Komedi Oyuncu 7.9 14,114
2017 Dram Oyuncu 6.5 946
2017 Dram Oyuncu 7.7 921
2017 Gizem Oyuncu 7.4 241
2017 Oyuncu 5.6 1,197
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 22,811
2016 Macera Oyuncu 6.3 87,828
2016 Romantik Oyuncu 5.8 954

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 105,957
2014 Fantastik Oyuncu 6.6 1,581
2013 Suç Oyuncu 7.1 416
2012 Komedi Oyuncu 6.1 1,019

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,380
2008 Dram Oyuncu 8.4 244,348

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 450,144

Çılgın Haftasonu
2005 Komedi Oyuncu 5.2 7,940

Geyik Kadın
2005 Korku Oyuncu 6.4 4,074

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Oyuncu 6.6 231,732

Bekarlığa Veda
2003 Komedi Oyuncu 5.6 17,664

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Oyuncu 5.1 35,567
1999 Aile Oyuncu 8.4 3,081
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023