Giriş Kayıt
Michael Horowitz

Michael Horowitz


Senarist, Yapımcı

Michael Horowitz, senarist, yapımcı.

Burn Notice (2007), Çalışan Kızın Aşk Günlüğü (2010), Den Brother (2010), Complications (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Senarist 7.2 2,331
2010 Aile Senarist 5.4 1,595

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 Komedi Senarist 5.5 12,329
2007 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.9 65,040
1997 Korku Çeşitli 5.9 3,487
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,720) The 100 (1,644) 13 Reasons Why (1,203) Yellowstone (1,156) Fear the Walking Dead (1,121) Preacher (1,081) Euphoria (1,074) La casa de papel (1,056) Legion (993) The Big Bang Theory (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019