Giriş Kayıt
Thomas Newman

Thomas Newman (68)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Thomas Montgomery Newman, 20 Ekim 1955 Los Angeles, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Esaretin Bedeli (1994), Yeşil Yol (1999), Amerikan Güzeli (1999), Skyfall (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Montgomery Newman
Doğum Tarihi: 20 Ekim 1955
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Tommy
Burcu: Terazi
Boyu: 1.78 m
9.9 (8 Oy)
  • Currently 197.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Belgesel Müzik    
2023 68 Biyografi Müzik    

Elemental: Doğanın Güçleri
2023 68 Animasyon Müzik 7.1 30,473

Hayata Röveşata Çeken Adam
2022 67 Komedi Müzik 7.5 161,510
2022 67 Komedi Müzik 6.6 9,451
2022 67 Dram Müzik 6.7 4,473
2021 66 Dram Müzik 6.6 35,825

Küçük Şeyler
2021 66 Suç Müzik 6.3 29,727
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343
2019 64 Biyografi Müzik 6.8 46,966
2019 64 Biyografi Müzik 6.9 104,408
2019 64 Dram Müzik 8.2 682,829

Dul Kadınlar
2018 63 Suç Müzik 6.8 104,457
2018 Dram Müzik 7.5 51,754

Saplantı
2018 63 Korku Müzik 6.4 50,082

Victoria ve Abdul
2017 62 Biyografi Müzik 6.8 38,411
2017 Belgesel Müzik 8.2 5,306
2016 61 Belgesel Oyuncu 7.5 4,890

Uzay Yolcuları
2016 61 Macera Müzik 7.0 451,128

Kayıp Balık Dori
2016 61 Animasyon Müzik 7.2 305,720
2016 Oyuncu 6.4 2,249

Casuslar Köprüsü
2015 60 Dram Müzik 7.6 328,925
2015 60 Aksiyon Müzik
Müzik
6.8 468,262
2015 60 Belgesel Müzik 7.0 4,803

Marigold Otelinde Hayatımın Tatili 2
2015 60 Komedi Müzik 6.5 35,977

Yargıç
2014 59 Suç Müzik 7.4 207,485
2014 59 Biyografi Müzik 6.9 26,228

Mr. Banks
2013 58 Biyografi Müzik
Müzik
7.5 170,446
2013 Dram Müzik 7.1 116

Acı Reçete
2013 58 Suç Müzik 7.1 197,618
2013 58 Oyuncu 7.2 3,327
2012 57 Kısa Metraj Müzik 6.2 121
2012 57 Aksiyon Müzik
Müzik
7.8 733,732
2012 57 Kısa Metraj Müzik 6.5 387
2012 Dram Müzik 7.4 73
2012 Dram Müzik
Müzik
8.0 441
2012 Dram Müzik 6.7 106

Haber Stüdyosu
2012 Dram Müzik 8.6 125,389
2012 Dram Müzik 7.8 1,233
2012 57 Kısa Metraj Müzik 6.5 224

Duyguların Rengi
2011 56 Dram Müzik 8.1 495,267

Demir Leydi
2011 56 Biyografi Müzik
Müzik
6.4 113,813

Hayatımın Tatili
2011 56 Komedi Müzik 7.2 99,807

Kader Ajanları
2011 56 Romantik Müzik 7.0 271,127

Sır
2010 55 Gerilim Müzik
Müzik
6.8 72,009

Kardeşler
2009 54 Aksiyon Müzik 7.1 148,304
2009 Oyuncu 7.8 2,420

Hayallerin Peşinde
2008 53 Dram Müzik 7.3 225,819

Vol. İ
2008 53 Animasyon Müzik
Müzik
8.4 1,206,991

Tabu
2007 52 Dram Müzik 6.9 12,074

Hasta
2007 52 Belgesel 8.0 76,914
2007 Oyuncu 7.1 1,541

İyi Alman
2006 51 Dram Müzik 6.0 26,124

Tutku Oyunları
2006 51 Dram Müzik
Müzik
7.5 117,182
2006 51 Aksiyon 2.9 1,243

Odadaki Kadın
2005 50 Kısa Metraj Müzik 5.5 55

Kavanoz Kafa
2005 50 Dram Müzik 7.0 207,790
2005 50 Biyografi Müzik 8.0 199,070
2005 50 Müzik Oyuncu 6.2 1,199

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 49 Macera Müzik
Müzik
6.8 221,797

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 48 Animasyon Müzik 8.2 1,118,706

Melekler Amerika'da
2003 Dram Müzik 8.1 29,904

Buz Devri
2002 47 Animasyon Müzik 7.5 522,266

Beyaz Zakkum
2002 47 Dram Müzik 7.1 34,204

Azap Yolu
2002 47 Suç Müzik 7.7 285,639

Salton Denizi
2002 47 Suç Müzik
Müzik
7.0 32,093

Yatak Odasında
2001 46 Suç Müzik 7.4 42,547
2001 46 Dram 5.4 582
2001 Komedi Müzik 8.7 150,525

İyilik Bul, İyilik Yap
2000 45 Dram Müzik 7.2 124,203
2000 Komedi Müzik 7.3 6,326

Tatlı Bela
2000 45 Biyografi Müzik 7.4 222,950
2000 45 Aile Oyuncu 6.6 734

Yeşil Yol
1999 44 Suç Müzik
Müzik
8.6 1,416,483

Amerikan Güzeli
1999 44 Dram Müzik
Müzik
8.3 1,215,513

Joe Black
1998 43 Dram Müzik 7.2 266,497

Atlara Fısıldayan Adam
1998 43 Dram Müzik 6.7 43,692

Çılgın Şehir
1997 42 Dram Müzik 6.3 21,148

Kızıl Köşe
1997 42 Suç Müzik 6.3 18,367

Oscar Ve Lucinda
1997 42 Dram Müzik 6.5 7,212

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 41 Biyografi Müzik 7.3 101,076

Mucize
1996 41 Dram Müzik 6.4 84,137

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 41 Dram Müzik 6.1 15,368

Amerikan Sığırı
1996 41 Dram Müzik
Müzik
5.8 4,058

Yorgan hikayesi
1995 40 Komedi Müzik 6.3 12,542
1995 40 Komedi Müzik 6.7 3,273

Savaş
1994 39 Dram Müzik 6.7 13,621

Küçük Kadınlar
1994 39 Dram Müzik 7.3 63,914

Esaretin Bedeli
1994 39 Suç Müzik
Müzik
9.3 2,907,147

Üçü Birarada
1994 39 Komedi Müzik 6.3 13,702
1994 39 Komedi Müzik 6.6 14,230

Bana Bir İyilik Yap
1994 39 Komedi Müzik 5.2 3,167
1993 38 Macera Müzik 5.7 1,647

Et Ve Kemik
1993 38 Dram Müzik 6.3 6,372

Kadın Kokusu
1992 37 Dram Müzik 8.0 331,366

Oyuncu
1992 37 Komedi Müzik 7.5 66,139
1992 Biyografi Müzik 7.1 1,524
1992 37 Dram Müzik 5.6 2,419

Kızarmış Yeşil Domatesler
1991 36 Dram Müzik 7.7 84,262

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 36 Dram Müzik 8.0 170,728

Aldanış
1991 36 Gerilim Müzik 6.1 8,000
1991 36 Dram Müzik 6.3 6,058

Kariyer Fırsatları
1991 36 Komedi Müzik 5.8 17,629
1990 35 Dram Müzik 5.8 5,968
1990 35 Komedi Müzik 6.6 2,757

Çıplak Tango
1990 35 Dram Müzik 5.8 719
1989 34 Komedi Müzik 5.4 1,530
1989 Suç Müzik 7.7 3,266

Balık Tutma
1988 33 Komedi Müzik 6.6 51,782

Sıfırın Altı
1987 32 Suç Müzik
Müzik
6.4 22,273

Kayıp Gençler
1987 32 Komedi Müzik 7.2 162,520

Gün isigi
1987 32 Dram Müzik 5.6 3,251
1986 31 Komedi Müzik 5.9 20,827
1986 31 Komedi Müzik 6.3 14,002

Çılgın Madonna
1985 30 Komedi Müzik 6.1 26,251

Gerçek Sevgili
1985 30 Komedi Müzik 6.9 37,965

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 30 Komedi Müzik
Müzik
5.7 16,968
1985 30 Komedi Müzik 6.0 13,023
1984 29 Dram Müzik 5.5 2,292

İneklerin İntikamı
1984 29 Komedi Müzik 6.6 58,642
1984 29 Dram Müzik 6.2 2,373
1984 Dram Müzik 6.2 228

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 28 Aksiyon Müzik 8.3 1,127,306
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film