Giriş Kayıt
Adrian G. Griffiths

Adrian G. Griffiths (59)


Oyuncu

Adrian G. Griffiths, 20 Temmuz 1964 Brantford, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Tuzak (2010), The Healer (2017), Bin Yılın Sporu (1998), (2007) Tetikçi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1964
Doğum Yeri: Brantford, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Adrian Griffiths | Adrian Hughes | Adrien Hughes
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 53 Komedi Oyuncu 6.4 8,537
2016 52 Aksiyon Oyuncu 6.9 460,579
2015 Dram Oyuncu 8.5 171,866
2015 51 Korku Oyuncu 4.7 2,871
2015 51 Komedi Oyuncu 4.6 336
2015 Suç Oyuncu 6.9 4,442
2014 50 Dram Oyuncu 6.4 2,069
2014 50 Dram Oyuncu 5.5 1,657
2013 49 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 208
2011 Komedi Oyuncu 8.4 477,784

Tuzak
2010 46 Macera Oyuncu 5.3 16,935
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 31,568

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 45 Aksiyon Oyuncu 6.5 529,960

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 44 Aksiyon Oyuncu 7.4 26,280

Tetikçi
2007 43 Aksiyon Oyuncu 7.1 355,139
2006 42 Korku Oyuncu 3.1 7,243
2006 42 Gerilim Oyuncu 5.3 295
2005 41 Oyuncu 3.7 320
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,806

Bin Yılın Sporu
1998 34 Aksiyon Oyuncu 4.1 3,098
1998 34 Aksiyon Oyuncu 3.7 3,181

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 101,244
1995 Dram Oyuncu 7.7 13,749
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024