Giriş Kayıt
Patrick Williams

Patrick Williams (84)


Müzisyen, Müzisyen, Yönetmen

Patrick Moody Williams, 23 Nisan 1939 Bonne Terre, Missouri, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, yönetmen.

Monk (2002), Hassas Yavru (1990), Komiser Kolombo (1971), The Cutting Edge (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patrick Moody Williams
Doğum Tarihi: 23 Nisan 1939
Doğum Yeri: Bonne Terre, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Pat Williams & The Music Scene Orchestra | Pat WIl
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Müzik 7.8 2,408
2005 66 Macera Müzik
Müzik
5.6 2,099
2004 65 Dram Müzik 5.4 1,274
2002 Dram Müzik 5.3 251
2002 Komedi Müzik 8.1 83,751
2001 62 Dram Müzik 7.1 816
2001 Aksiyon Yönetmen 7.2 2,044
2000 61 Dram Müzik 6.9 962
1999 60 Komedi Müzik 4.9 3,082
1999 60 Dram Müzik 6.1 355
1999 60 Dram Müzik 5.6 184
1999 Biyografi Müzik
Müzik
6.0 3,208
1998 59 Komedi Müzik 4.7 2,156
1998 59 Dram Müzik 5.9 867
1997 58 Macera Müzik 6.5 1,461
1997 58 Komedi Müzik
Müzik
6.0 1,634
1997 58 Komedi Müzik 6.1 4,057
1996 57 Komedi Müzik 5.4 215
1996 57 Dram Müzik 6.3 693
1995 56 Dram Müzik 6.4 317
1995 Dram Müzik 6.4 252
1995 56 Belgesel Müzik 6.3 142
1995 56 Dram Müzik 6.8 19,654
1995 56 Gerilim Müzik 5.7 692
1994 Fantastik Müzik 6.2 1,275
1994 55 Gerilim Müzik 4.6 181
1993 54 Biyografi Müzik 6.4 539
1993 54 Dram Müzik 6.5 667
1992 53 Komedi Müzik 6.3 2,093
1992 53 Dram Müzik 6.9 22,165

Hassas Yavru
1990 51 Komedi Müzik 6.5 64,368

Cazibe
1989 50 Komedi Müzik
Müzik
5.7 1,911
1987 Aksiyon Müzik 6.3 164
1986 47 Dram Müzik 6.8 96

Menekşeler Mavidir
1986 47 Dram Müzik 5.8 1,158
1986 47 Dram Müzik 5.9 1,033

Hepsi Benim
1984 45 Komedi Müzik 6.6 19,663
1984 45 Komedi Müzik 3.8 6,388
1984 45 Komedi Müzik 5.9 5,360
1984 45 Dram Müzik 5.8 1,490

Müthiş İkili
1983 44 Komedi Müzik
Müzik
4.7 4,637
1982 43 Komedi Müzik 5.8 14,464
1982 43 Komedi Müzik
Müzik
6.0 13,292
1982 43 Komedi Müzik 5.8 1,722
1981 42 Komedi Müzik 4.0 1,406
1980 41 Komedi Müzik 5.4 1,113
1980 41 Komedi Müzik 6.7 16,577
1980 41 Komedi Müzik 4.7 2,219
1980 41 Komedi Müzik 5.9 1,805

Zengin Olmak İstiyoruz
1980 41 Komedi Müzik 6.0 1,958

Küba
1979 40 Macera Müzik 5.6 2,961
1979 40 Komedi Müzik 7.7 25,288
1979 40 Komedi Müzik 5.7 1,685
1978 39 Komedi Müzik 6.4 5,681
1978 39 Dram Müzik 6.1 675
1978 39 Komedi Müzik 5.8 934
1977 Dram Müzik
Müzik
7.3 2,364
1977 38 Bilim-Kurgu Müzik 6.3 69

Sosyete Kuaförü
1975 36 Dram Müzik 6.4 13,980
1975 36 Aksiyon Müzik 6.4 725
1974 35 Dram Müzik 4.5 126
1974 Macera Müzik
Müzik
7.4 609
1973 34 Korku Müzik 5.4 3,921
1973 34 Western Müzik 5.6 1,013

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Müzik
Müzik
7.3 6,789
1972 33 Western Müzik 6.2 139
1971 Aksiyon Müzik 6.8 3,575

Komiser Kolombo
1971 Suç Müzik 8.3 41,258
1970 31 Komedi Müzik 6.0 102
1970 Komedi Müzik
Müzik
8.3 10,056
1970 31 Western Müzik 5.5 457
1969 30 Komedi Müzik 5.5 971
1968 29 Komedi Müzik 5.9 741
1962 Western Müzik 7.6 3,125
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024