Giriş Kayıt
John Debney

John Debney (67)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

John Debney, 18 Ağustos 1956 Glendale, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Günah Şehri (2005), Demir Adam 2 (2010), Aman Tanrım! (2003), Muhteşem Showman (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1956
Doğum Yeri: Glendale, California, ABD
Burcu: Aslan
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Müzik    

Garfield
2024 Animasyon Müzik    
2023 67 Animasyon Müzik    
2023 67 Aksiyon Müzik    
2023 67 Komedi Müzik    
2022 66 Animasyon Müzik 6.4 28,529

Evlen Benimle
2022 66 Komedi Müzik 6.2 615
2022 66 Komedi Müzik 6.2 19,844

Clifford Büyük Kırmızı Köpek
2021 65 Macera Müzik 5.9 16,880
2021 65 Komedi Müzik 3.6 16,281
2020 64 Dram Oyuncu 7.3 102
2020 64 Macera Müzik 5.7 5,666

Şakrak Jangle'ın Noel Serüveni
2020 64 Aile Müzik 6.4 20,692

Aşka İnan
2020 64 Biyografi Müzik 6.5 13,472
2019 63 Dram Müzik 4.4 1,118

Dora ve Kayıp Altın Şehri
2019 63 Macera Müzik 6.1 34,315

Altızlar
2019 63 Komedi Müzik 4.5 9,482
2019 63 Komedi Müzik 5.5 24,653
2019 63 Komedi Müzik 5.9 73,465
2018 62 Dram Müzik 7.2 8,833
2018 62 Suç Müzik 6.5 24,469

Kapımdaki Aşk
2017 61 Komedi Müzik 5.8 34,861

Muhteşem Showman
2017 61 Biyografi Müzik 7.5 308,181
2017 Komedi Müzik 7.6 96,612
2017 Dram Müzik 6.2 432
2017 Macera Müzik 8.0 98,752
2017 Komedi Müzik 7.8 75,444
2016 60 Belgesel Oyuncu 7.5 4,852
2016 Animasyon Müzik 6.5 1,128

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 60 Animasyon Müzik
Müzik
5.7 74,077
2016 60 Aksiyon Müzik 4.5 2,933

Özel Bir Gün
2016 60 Komedi Müzik 5.6 39,562

Orman Çocuğu
2016 60 Macera Müzik 7.4 290,776
2016 60 Dram Müzik 5.7 3,855
2016 Dram Müzik 7.0 2,593
2015 Dram Müzik 6.7 4,537
2015 59 Aksiyon Müzik 5.7 2,319
2015 59 Gerilim Müzik 5.6 8,618
2015 Aksiyon Müzik 7.3 6,278

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 59 Animasyon Müzik
Müzik
6.0 60,606
2015 59 Dram Müzik 6.1 608

Şans Ayağıma Geldi
2014 58 Komedi Müzik 5.8 60,046
2014 Biyografi Müzik 7.3 12,298

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 58 Komedi Müzik 6.0 56,898
2014 58 Komedi Müzik 7.0 16,170
2014 58 Korku Müzik 6.8 60,038

Karar Günü
2014 58 Dram Müzik 6.8 66,216
2014 Dram Müzik 7.3 8,432
2014 Dram Müzik 8.2 61,830
2013 57 Biyografi Müzik 6.0 103,614

Acil Arama
2013 57 Suç Müzik 6.7 129,213
2013 Biyografi Müzik
Müzik
6.4 5,854
2012 56 Aksiyon Müzik 5.2 35,318
2012 Dram Müzik 7.9 29,209

Üç Ahbap Çavuş
2012 56 Komedi Müzik 5.1 33,035

Kelimeler Yetmez
2012 56 Komedi Müzik
Müzik
5.8 44,564

Yılbaşı Gecesi
2011 55 Komedi Müzik 5.6 89,681

İkili Oyun
2011 55 Aksiyon Müzik 5.9 31,466

Hayat Sana Güzel
2011 55 Komedi Müzik 6.3 194,679

Korku Evi
2011 55 Dram Müzik 6.0 68,965

Bağlanmak Yok
2011 55 Komedi Müzik
Müzik
6.2 242,936
2011 Komedi Müzik 5.7 1,747

Ayı Yogi
2010 54 Animasyon Müzik 4.6 23,316

Ustura
2010 54 Aksiyon Müzik 6.6 203,524

Av
2010 54 Aksiyon Müzik 6.4 242,738

Demir Adam 2
2010 54 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 863,022
2010 54 Aile Müzik 6.0 753

Sevgililer Günü
2010 54 Komedi Müzik
Müzik
5.7 124,964

İki Babalık
2009 53 Komedi Müzik 5.3 39,445

Evimde Uzaylı Var
2009 53 Macera Müzik 5.4 24,135

Hannah Montana
2009 53 Komedi Müzik
Müzik
4.6 45,397

Köpek Oteli
2009 53 Komedi Müzik 5.5 24,892

Soraya'yı Taşlamak
2008 52 Dram Müzik 7.9 21,648

Arkadaşımın Aşkı
2008 52 Komedi Müzik 5.8 46,205

Oyum Kime?
2008 52 Komedi Müzik
Müzik
6.1 19,348

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 52 Aksiyon Müzik 5.2 169,881

Bir Çılgının İçinde
2008 52 Macera Müzik
Müzik
5.1 43,499

Uslu Dur
2007 51 Aksiyon Müzik 6.1 47,023

Aman Tanrım
2007 51 Komedi Müzik 5.4 154,407

Georgia Yasası
2007 51 Komedi Müzik 5.9 26,468

Örümcek Adam 3
2007 51 Aksiyon Müzik 6.3 632,540

Küçük Kahraman
2006 50 Animasyon Müzik 5.7 9,574

Parti Hayvanları
2006 50 Animasyon Müzik 5.6 34,201

Bitirim Karınca
2006 50 Animasyon Müzik
Müzik
5.8 41,620
2006 50 Suç Müzik
Müzik
6.2 5,740
2006 50 Komedi Müzik 5.4 3,308

Hayalperest
2005 49 Dram Müzik
Müzik
6.8 14,005

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 49 Aksiyon Müzik
Müzik
6.3 114,366

Sürüsüne Bereket 2
2005 49 Macera Müzik 5.5 62,502

Cesur Civciv
2005 49 Animasyon Müzik
Müzik
5.7 100,062

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 49 Komedi Müzik 4.7 53,178

Zehir
2005 49 Gerilim Müzik 4.6 10,777

Günah Şehri
2005 49 Suç Müzik
Müzik
8.0 791,398

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 49 Aksiyon Müzik 3.7 42,053
2005 49 Macera Müzik
Müzik
7.2 8,568

Komando Dadı
2005 49 Aksiyon Müzik 5.6 100,336
2005 49 Müzik Oyuncu 6.2 1,196

Çılgın Yılbaşı
2004 48 Komedi Müzik 5.5 57,402

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 48 Komedi Müzik 5.8 88,265

Örümcek Adam 2
2004 48 Aksiyon Müzik 7.5 702,094

Helen İle Büyümek
2004 48 Komedi Müzik 6.0 38,137

Katil Komşum Geri Döndü
2004 48 Komedi Müzik 5.5 58,496

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 48 Dram Müzik
Müzik
7.2 247,810

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 48 Komedi Müzik 5.3 13,415

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 47 Animasyon Müzik 5.8 40,218
2003 47 Komedi Müzik
Müzik
7.1 309,548

Aman Tanrım!
2003 47 Komedi Müzik 6.8 430,391

Herkes Onun Peşinde
2003 47 Komedi Müzik 5.2 20,767
2003 47 Kısa Metraj Müzik 7.8 1,939

Ateşli Piliç
2002 46 Komedi Müzik 5.6 101,946

Ölümcül Tutku
2002 46 Gerilim Müzik 5.1 21,113

Smokin
2002 46 Aksiyon Müzik 5.4 88,273

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 46 Aksiyon Müzik 5.3 73,270

Kar Köpekleri
2002 46 Macera Müzik 5.2 28,468

Sonsuz Aşk
2002 46 Dram Müzik
Müzik
6.1 39,846

Akrep Kral
2002 46 Aksiyon Müzik 5.5 144,871

Dahi Çocuk
2001 45 Animasyon Müzik 6.1 37,748

Acemi Prenses
2001 45 Komedi Müzik
Müzik
6.4 162,009

Kediler Ve Köpekler
2001 45 Komedi Müzik 5.1 62,304

Çılgın Çocuklar
2001 45 Aksiyon Müzik 5.6 126,493

Aşk Oyunları
2001 45 Komedi Müzik
Müzik
6.2 57,677

Spot
2001 45 Aksiyon Müzik
Müzik
5.4 9,697

Şaşkın İmparator
2000 44 Animasyon Müzik
Müzik
7.4 223,483

Büyük Yarış
2000 44 Komedi Müzik 5.7 698

Yedek Oyuncular
2000 44 Komedi Müzik
Müzik
6.6 69,093
2000 44 Komedi Müzik
Müzik
6.4 2,597
2000 44 Belgesel Müzik 7.4 2,354

Şeytanın Günü
1999 43 Aksiyon Müzik 5.8 116,300

Müfettiş Gadget
1999 43 Aksiyon Müzik 4.2 50,661
1999 43 Macera Müzik 5.8 3,696
1999 43 Korku Müzik 4.2 3,682
1999 43 Komedi Müzik 6.2 21,252

En Sevdiğim Marslı
1999 43 Komedi Müzik 5.1 14,372

Tatlı Tesadüf
1999 43 Komedi Müzik 5.1 6,876

Geveze Papağan Paulie
1998 42 Macera Müzik
Müzik
6.5 16,162
1998 42 Komedi Müzik
Müzik
5.5 11,880

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 41 Korku Müzik
Müzik
5.8 157,338

Yalancı Yalancı
1997 41 Komedi Müzik
Müzik
6.9 331,103

Kalıntı
1997 41 Korku Müzik
Müzik
5.8 30,011
1997 Aksiyon Müzik 2.9 1,318
1996 Dram Müzik 7.5 16,994
1996 40 Komedi Müzik
Müzik
5.0 5,257
1996 40 Macera Müzik
Müzik
6.3 10,393

Korsan
1995 39 Aksiyon Müzik 5.7 30,322

Ani Ölüm
1995 39 Aksiyon Müzik
Müzik
5.8 36,819
1995 39 Dram Müzik
Müzik
7.0 1,694
1995 39 Komedi Müzik 5.9 7,464
1994 38 Komedi Müzik
Müzik
6.4 30,647
1994 38 Macera Müzik
Müzik
5.4 2,510
1993 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 7,709
1993 Suç Müzik 5.1 382

Hokus Pokus
1993 37 Komedi Müzik
Müzik
6.9 155,260

Silahların Günü
1993 37 Aksiyon Müzik 5.2 3,776
1993 37 Aksiyon Müzik
Müzik
5.5 480

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Müzik
Müzik
8.1 70,113
1991 Dram Müzik 7.5 2,272
1990 Animasyon Müzik
Müzik
7.5 14,156

Jetgiller
1990 34 Animasyon Müzik
Müzik
5.5 5,654
1989 33 Bilim-Kurgu Müzik 7.1 194
1988 32 Aksiyon Müzik 4.7 315

Polis Akademisi
1988 Animasyon Müzik 5.6 967
1987 31 Aksiyon Müzik 4.3 192

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Müzik 8.7 134,607
1987 Aksiyon Müzik 7.4 1,450
1984 Animasyon Müzik 6.6 196
1982 Dram Müzik 7.0 4,385
1981 News Oyuncu 3.6 2,744
1975 19 Aile Oyuncu 5.9 3,704
1954 Aksiyon Müzik
Müzik
8.4 2,266
1952 News Oyuncu 4.6 2,437
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024