Giriş Kayıt
Paul Guilfoyle

Paul Guilfoyle (75)


Oyuncu

Paul Vincent Guilfoyle, 28 Nisan 1949 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Kanıt Peşinde (2000), Session 9 (2001), Company Man (2000), The Local Stigmatic (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul Vincent Guilfoyle
Doğum Tarihi: 28 Nisan 1949
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.73 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 75 Macera Oyuncu 7.2 4,307
2021 72 Komedi Oyuncu 6.4 2,811
2021 Suç Oyuncu 7.7 4,033
2021 72 Komedi Oyuncu 7.3 315,656
2019 70 Komedi Oyuncu 6.7 407
2017 Suç Oyuncu 8.3 32,788
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 39,603
2016 67 Aksiyon Oyuncu 4.4 9,304
2015 66 Biyografi Oyuncu 8.1 504,190
2015 66 Suç Oyuncu 7.4 2,865
2012 63 Belgesel Oyuncu 7.1 1,691
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,495

Amerikan Menekşesi
2008 59 Dram Oyuncu 6.9 2,790
2004 55 Gerilim Oyuncu 4.6 306
2004 Game-Show Oyuncu 4.7 8,833

Bağdat'tan Canlı Yayın
2002 53 Dram Oyuncu 7.2 4,829
2001 52 Korku Oyuncu 6.4 63,175
2001 52 Macera Oyuncu 5.9 20

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 89,548
2000 51 Komedi Oyuncu 5.2 2,183

Buradan Çok Uzakta
1999 50 Komedi Oyuncu 6.2 18,729

Gerçeğin Peşinde
1999 50 Dram Oyuncu 5.3 23,586

Rüyamda
1999 50 Dram Oyuncu 5.5 13,675

Arabulucu
1998 49 Aksiyon Oyuncu 7.3 155,818
1998 49 Suç Oyuncu 6.4 1,155

Kirli Yarış
1998 49 Komedi Oyuncu 6.7 30,191

Sıkı Polis
1998 49 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,327
1997 48 Dram Oyuncu 7.3 83,154

Hava Kuvvetleri Bir
1997 48 Aksiyon Oyuncu 6.5 211,344

Los Angeles Sırları
1997 48 Suç Oyuncu 8.2 621,279

Richard'ı Ararken
1996 47 Belgesel Oyuncu 7.3 8,580

Fidye
1996 47 Most Popular by Genre Oyuncu 6.7 135,992

Uç Noktalar
1996 47 Suç Oyuncu 6.2 20,771

Striptiz
1996 47 Komedi Oyuncu 4.6 48,269

Cennet Mahkumları
1996 47 Dram Oyuncu 5.8 5,769

Karanlıktan Önce
1996 47 Suç Oyuncu 6.6 8,878

Çılgın Fanatikler
1996 47 Komedi Oyuncu 5.3 10,640
1996 47 Komedi Oyuncu 6.6 2,217

New York'ta Bir Çılgın
1996 47 Komedi Oyuncu 5.9 2,397
1995 46 Dram Oyuncu 4.0 456

Şike
1994 45 Dram Oyuncu 7.5 73,628
1994 Suç Oyuncu 7.9 2,999
1994 45 Suç Oyuncu 6.7 9,236
1993 44 Dram Oyuncu 5.4 3,626
1993 44 Komedi Oyuncu 5.5 1,755

Müthiş Dadı
1993 44 Komedi Oyuncu 7.1 292,909
1993 44 Komedi Oyuncu 6.0 3,032
1993 44 Aksiyon Oyuncu 5.5 485
1992 43 Biyografi Oyuncu 6.6 24,888
1992 43 Dram Oyuncu 6.5 289

Gerçeği Arayış
1992 43 Dram Oyuncu 5.9 15,374

Gerçeği Arayış
1991 42 Dram Oyuncu 6.3 5,646
1990 41 Komedi Oyuncu 5.7 15,785
1990 Gerilim Oyuncu 5.1 278
1990 41 Dram Oyuncu 5.6 1,676

Yılan Ve Gökkuşağı
1988 39 Korku Oyuncu 6.4 27,765

Sosyete Polisi 2
1987 38 Aksiyon Oyuncu 6.5 131,936

Borsa
1987 38 Suç Oyuncu 7.3 165,945

Üç Adam Ve Bir Bebek
1987 38 Komedi Oyuncu 6.1 58,184

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 2,950
1986 37 Dram Oyuncu 6.3 111

Ördek Howard
1986 37 Aksiyon Oyuncu 4.7 51,036

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.6 30,490
- Oyuncu 5.2 1,056
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film