Giriş Kayıt
Henry Gibson

Henry Gibson (88)


Oyuncu

James Bateman, 21 Eylül 1935 Germantown, Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Pat Kramer'ın Hikâyesi (1981), Evil Roy Slade (1972), Trapped Ashes (2006), Uzun Veda (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Bateman
Doğum Tarihi: 21 Eylül 1935
Doğum Yeri: Germantown, Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: James Bateman | Olsen Gibson
Burcu: Başak
Boyu: 1.6 m
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uslu Dur
2007 72 Aksiyon Oyuncu 6.1 47,340
2006 71 Korku Oyuncu 4.7 1,808

Davetsiz Çapkınlar
2005 70 Komedi Oyuncu 7.0 376,512
2004 Komedi Oyuncu 8.5 50,149

Asla Yalnız Ölme
2004 69 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,130
2001 Animasyon Oyuncu 7.6 26,568

Manolya
1999 64 Dram Oyuncu 8.0 329,189
1999 Animasyon Oyuncu 6.8 10,520
1997 62 Dram Oyuncu 4.9 494
1997 Animasyon Oyuncu 7.5 58,637
1997 Dram Oyuncu 6.9 2,627
1996 Komedi Oyuncu 6.7 43,089

Gece Ana
1996 61 Dram Oyuncu 7.1 5,601
1996 61 Komedi Oyuncu 4.4 29,832
1995 60 Macera Oyuncu 6.2 1,721
1994 Animasyon Oyuncu 7.2 12,563
1992 57 Animasyon Oyuncu 5.4 12,119
1991 Dram Oyuncu 7.5 2,307
1990 55 Komedi Oyuncu 6.1 2,020

Gremlinler 2
1990 55 Komedi Oyuncu 6.4 113,060
1989 54 Suç Oyuncu 4.9 882
1989 Macera Oyuncu 7.1 3,496

Meraklı Komşular
1989 54 Komedi Oyuncu 6.8 83,759

Puslu Güneş
1989 54 Macera Oyuncu 4.7 1,267
1988 53 Komedi Oyuncu 5.9 4,088

İçimde Biri Var
1987 52 Aksiyon Oyuncu 6.8 65,311
1986 Animasyon Oyuncu 7.4 533
1986 51 Dram Oyuncu 5.0 939
1986 51 Komedi Oyuncu 4.9 2,992

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.6 42,131

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.2 29,434

Sevimli Aile Tatilde
1983 48 Macera Oyuncu 7.3 120,400
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 9,310

Pat Kramer'ın Hikâyesi
1981 46 Komedi Oyuncu 5.5 5,150
1980 45 Komedi Oyuncu 5.6 938

Cazcı Kardeşler
1980 45 Aksiyon Oyuncu 7.9 215,114
1977 42 Animasyon Oyuncu 6.3 1,485
1977 42 Komedi Oyuncu
6.4 20,318
1977 42 Komedi Oyuncu 6.0 2,635
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 995
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 10,130
1975 40 Dram Oyuncu 7.6 28,636

Uzun Veda
1973 38 Suç Oyuncu 7.5 37,498
1972 37 Komedi Oyuncu 7.1 1,897
1967 Komedi Oyuncu 8.0 3,675
1965 Komedi Oyuncu 7.4 3,337
1965 30 Komedi Oyuncu 6.0 727

Tatlı Cadı
1964 Komedi Oyuncu 7.6 24,474

Öpsene Budala
1964 29 Komedi Oyuncu 6.9 8,634

Aşk Hocası
1963 28 Komedi Oyuncu 6.6 19,450
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,257
1962 Komedi Oyuncu 8.3 324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film