Giriş Kayıt
Charles Dickens

Charles Dickens (58)


Senarist

Charles John Huffham Dickens, 07 Şubat 1812 Portsmouth, Hampshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist.

Scrooged (1988), The Muppet Christmas Carol (1992), Büyük Umutlar (1998), Oliver! (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

Charles Dickens, 09 Haziran 1870 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Charles John Huffham Dickens
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1812
Ölüm Tarihi: 09 Haziran 1870
Doğum Yeri: Portsmouth, Hampshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Senarist 6.3 311
2022 Komedi Senarist 6.3 356
2020 Animasyon Senarist 5.2 343

David Copperfield'ın Çok Kişisel Hikayesi
2019 Komedi Senarist 6.4 20,712
2019 Dram Senarist 7.2 11,469
2016 Dram Senarist 5.4 4,961
2015 Dram Senarist 7.6 3,659

Büyük Umutlar
2012 Dram Senarist 6.3 13,314
2012 Dram Senarist 6.7 1,055
2012 Dram Senarist 7.4 60

Şirinler: Bir Yılbaşı Şarkısı
2011 Animasyon Senarist 6.1 1,515
2011 Dram Senarist 7.5 7,837

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Senarist 6.8 121,026

Okuyucu
2008 Dram 7.6 248,586

Barbie'nin Yeni Yıl Hikâyesi
2008 Animasyon Senarist 6.3 2,727
2008 Dram Senarist 8.2 9,892
2007 Dram Senarist 6.5 735
2007 Dram Senarist 7.3 2,956
2006 Komedi Senarist 8.5 15,364
2005 Suç Senarist 6.8 33,300
2005 Dram Senarist 8.3 10,007
2004 Dram Senarist 6.6 157
2004 Komedi Senarist 6.0 631
2004 Dram Senarist    
2003 Dram Senarist 6.2 1,392
2002 Dram Senarist 7.1 12,792
2001 Animasyon Senarist 5.3 2,027
2000 Belgesel Senarist 7.5 27
1999 Dram Senarist 7.7 4,696
1999 Dram Senarist 6.1 27,400
1999 Dram Senarist 7.2 1,851
1998 Aile Senarist 4.9 1,500
1998 Dram Senarist 5.5 272

Büyük Umutlar
1998 Dram Senarist 6.8 54,533
1998 Dram Senarist 8.1 2,528
1997 Suç Senarist 6.2 1,870
1997 Animasyon Senarist 8.7 372,991
1992 Komedi Senarist 7.7 63,544
1988 Komedi Senarist 6.9 107,550

Oliver ve Arkadaşları
1988 Animasyon Senarist 6.6 49,694
1988 Dram Senarist 7.2 1,163
1988 Komedi Senarist 7.9 13,427
1984 Komedi Senarist 7.8 16,557
1983 Animasyon Senarist 8.0 13,856
1983 Animasyon Senarist 6.1 53
1980 Dram Senarist 6.6 902
1975 Müzikal Senarist 6.8 79
1973 Dram Senarist 7.8 202

Paragöz
1970 Dram Senarist 7.5 11,663
1968 Suç Senarist 7.4 39,231
1967 Animasyon Senarist 5.5 725
1964 Dram Senarist 6.5 1,202
1960 Dram Senarist 8.8 14

Kırmızı Şövalye
1958 Dram Senarist 7.1 1,523
1954 Dram Senarist 7.7 308
1953 Dram Senarist 8.3 74
1952 Komedi Senarist 6.9 566
1951 Dram Senarist 8.1 24,115
1950 Dram Senarist 8.3 120

Oliver
1948 Macera Senarist 7.8 12,878
1947 Dram Senarist 5.4 32
1947 Dram Senarist 6.9 863

Büyük Umutlar
1946 Dram Senarist 7.8 25,022
1938 Dram Senarist 7.5 8,061

İki Şehrin Hikayesi
1935 Dram Senarist 7.8 5,903
1935 Macera Senarist 7.4 4,413
1935 Dram Senarist 6.5 548
1922 Senarist 6.3 17
1913 Kısa Metraj Senarist    
1901 Kısa Metraj Senarist 4.9 183
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023