Giriş Kayıt
Sheryl Crow

Sheryl Crow (61)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Sheryl Suzanne Crow, 11 Şubat 1962 Kennett, Missouri, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

The Minus Man (1999), $ellebrity (2012), Fuel (2008), (2013) Yıldız Olmaya Ramak Kala (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sheryl Suzanne Crow
Doğum Tarihi: 11 Şubat 1962
Doğum Yeri: Kennett, Missouri, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi: |
Boyu: 1.61 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Yapımcı 6.4 94
2022 60 Belgesel Oyuncu 7.0 18
2021 Belgesel Oyuncu    
2020 58 Belgesel Oyuncu 7.4 418
2020 Müzik Oyuncu 6.1 145
2018 56 Müzik Oyuncu 7.1 18
2015 53 Komedi 5.5 12,358
2014 52 Belgesel Oyuncu 7.5 2,985
2014 52 Belgesel Oyuncu 7.9 1,644
2014 52 Belgesel Oyuncu 7.7 244

Yıldız Olmaya Ramak Kala
2013 51 Belgesel Oyuncu 7.4 13,447
2012 50 Belgesel Oyuncu 7.9 2,246
2012 50 Belgesel Oyuncu 5.6 1,065
2011 49 Belgesel Oyuncu 6.6 268
2010 48 Dram 7.4 238

Rolling Stones Sürgünde
2010 48 Belgesel Oyuncu 7.1 988

Amerika Nasıl Amerika Oldu?
2010 Belgesel Oyuncu 7.3 1,854
2010 48 Belgesel Oyuncu 8.9 202
2010 Komedi Oyuncu 3.6 2,111
2009 Talk-Show Oyuncu 3.9 1,171
2009 Komedi Oyuncu 7.0 44,092
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,500
2009 47 Oyuncu 7.5 78
2008 46 Belgesel Oyuncu 7.5 607
2007 45 Aile Oyuncu 6.1 336
2006 44 Müzik Oyuncu 6.4 37
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,092

Arabalar
2006 44 Animasyon Oyuncu 7.2 427,662
2005 43 Aile Oyuncu 8.6 50
2004 42 Biyografi Oyuncu 6.6 11,486
2004 42 Müzik Yönetmen
Oyuncu
6.8 47
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,185
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,669
2001 Talk-Show Oyuncu 3.2 219
1999 37 Belgesel Oyuncu 7.7 148
1999 37 Suç Oyuncu 6.1 6,795

Stüdyo 54
1998 36 Dram Oyuncu 5.8 33,607
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,406
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,381
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,910
1992 Müzik Oyuncu 8.2 536
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,682
1989 Belgesel Oyuncu 8.2 512
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,232
1981 News Oyuncu 3.5 2,547
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,659
1971 Biyografi Oyuncu 8.0 799
1964 Müzik Oyuncu 6.9 1,046
1952 News Oyuncu 4.6 2,251
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023