Giriş Kayıt
Phil Collins

Phil Collins (72)


Oyuncu, Müzisyen, Müzisyen

Philip David Charles Collins, 30 Ocak 1951 Chiswick, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen, müzisyen.

1975 yılının Eylül ayında Andrea Collins ile evlendi. 5 yılın ardından 1980 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.1984 yılının Ağustos ayında Jill Tavelman ile evlendi. 12 yılın ardından 1996 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1999 yılının Temmuz ayında Orianne Collins ile evlendi. 9 yılın ardından 2008 yılının Ağustos ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Buster (1988), Frauds (1993), Kahraman köpek balto (1995), (1991) Kanca (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Philip David Charles Collins
Doğum Tarihi: 30 Ocak 1951
Doğum Yeri: Chiswick, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: P. Collins | Philip Collins | Phillip Collins | Ge
Takma İsmi: Little Elvis
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 64 Belgesel Oyuncu 7.2 673
2012 61 Dram 5.8 180
2009 58 Belgesel Oyuncu    
2009 58 Müzik Oyuncu 7.8 134
2008 Talk-Show Oyuncu 4.2 191
2007 Komedi Oyuncu 3.4 3,198
2006 Aksiyon Oyuncu 8.4 4,926

Tarzan 2
2005 Animasyon Müzik 5.5 11,545
2004 53 Müzik Oyuncu 6.7 1,364

Ayı Kardeş
2003 52 Animasyon Müzik
Müzik
6.8 113,605

Orman Çocuğu 2
2003 52 Macera Oyuncu 5.3 16,835
2003 Müzik Oyuncu    
2001 Müzik Oyuncu 5.2 207
2000 49 Aile Oyuncu 6.6 713
1999 48 Animasyon Müzik 7.3 230,300
1996 News Oyuncu 3.2 864

Kahraman köpek balto
1995 44 Animasyon Oyuncu 7.1 44,934
1995 Belgesel Oyuncu 8.2 113
1995 44 Belgesel Oyuncu 7.8 172
1993 42 Komedi Oyuncu 5.9 1,097
1993 Dram Oyuncu 7.8 10,461
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,916
1993 Komedi Oyuncu 7.5 4,742
1992 Belgesel Oyuncu 8.0 48
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,682

Kanca
1991 40 Macera Oyuncu 6.8 258,601
1989 Game-Show Oyuncu 3.6 159
1988 37 Komedi Oyuncu 5.8 4,093

Rüzgar Estiğinde
1986 35 Animasyon Müzik 7.7 11,480
1985 34 Belgesel Oyuncu 8.5 2,250
1985 34 Komedi Müzik 4.7 8,847
1981 News Oyuncu 3.5 2,548
1980 Komedi Oyuncu 5.2 234

Uçan otomobil
1968 17 Aile Oyuncu 6.9 47,317
1964 Müzik Oyuncu 6.9 1,046

Gençlerin Sevgilisi
1964 13 Komedi Oyuncu 7.5 45,927
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023