Giriş Kayıt
Patricia Charbonneau

Patricia Charbonneau (60)


Oyuncu

Patricia Charbonneau, 19 Nisan 1959 Valley Stream, Long Island, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Desert Hearts (1985), Kiss the Sky (1998), Ev Hapsi (2008), Brain Dead (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Nisan 1959
Doğum Yeri: Valley Stream, Long Island, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Patricia Charboneau
Burcu: Koç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ev Hapsi
2008 49 Korku Oyuncu 5.5 11,575

İşte Böyle Bir Kız
1999 40 Komedi Oyuncu 5.9 79,021
1999 Suç Oyuncu 6.8 114
1998 39 Dram Oyuncu 5.9 713
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 5,700
1991 32 Macera Oyuncu 6.2 6,102
1990 31 Aksiyon Oyuncu 5.8 76,399
1990 31 Korku Oyuncu 6.0 3,355
1988 29 Dram Oyuncu 5.2 491
1988 29 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,534

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 1,835
1986 Suç Oyuncu 8.4 2,226

İnsan Avcısı
1986 27 Suç Oyuncu 7.2 60,080
1985 26 Dram Oyuncu 7.0 4,407
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,944) The 100 (1,775) Fear the Walking Dead (1,399) Euphoria (1,375) La casa de papel (1,197) Yellowstone (1,112) Chernobyl (1,110) The Big Bang Theory (1,109) 13 Reasons Why (1,083) Legion (1,036)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019