Giriş Kayıt
Jeff Chandler

Jeff Chandler


Oyuncu, Yapımcı

Ira Grossel, 15 Aralık 1918 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1946 yılının Ekim ayında Marjorie Hoshelle ile evlendi. 8 yılın ardından 1954 yılının Temmuz ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Broken Arrow (1950), Yağmacılar (1962), Pasifik Cehennemi (1956), Kumsaldaki Kadın (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ira Grossel
Doğum Tarihi: 15 Aralık 1918
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Ira Grossel
Takma İsmi: Big Gray
Burcu: Yay
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 92 Belgesel Oyuncu 6.9 147

Yağmacılar
1962 44 Macera Oyuncu 6.6 2,528
1961 43 Dram Oyuncu 5.9 938
1960 42 Dram Oyuncu 5.4 150

Kanlı Soyguncular
1960 42 Western Yapımcı
Oyuncu
6.6 367
1959 41 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,054
1959 41 Aksiyon Oyuncu 5.5 438
1958 40 Komedi Oyuncu 5.6 210
1957 39 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,112
1957 39 Biyografi Oyuncu 6.2 785
1957 39 Dram Oyuncu 6.6 530
1957 39 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.0 372

Pasifik Cehennemi
1956 38 Savaş Oyuncu 6.2 1,469

Kumsaldaki Kadın
1955 37 Suç Oyuncu 6.4 1,321

Esmer Bomba
1955 37 Dram Oyuncu 6.1 531
1955 37 Suç Oyuncu 6.8 598
1954 36 Macera Oyuncu 6.0 704
1954 36 Macera Oyuncu 6.3 245
1954 36 Western Oyuncu 5.6 979
1953 35 Suç Oyuncu 7.0 89
1953 35 Savaş Oyuncu 5.9 864
1953 35 Aksiyon Oyuncu 5.3 253
1953 35 Western Oyuncu 5.5 353

Ali Baba'nın Oğlu
1952 34 Fantastik Oyuncu 5.7 801

İlâhi kadın
1952 34 Dram Oyuncu 6.6 242
1952 34 Macera Oyuncu 5.9 345
1952 34 Dram Oyuncu 6.3 700
1952 34 Western Oyuncu 6.3 682

Caz Şarkıcısı
1951 33 Dram Oyuncu 6.3 441
1951 33 Macera Oyuncu 5.6 306
1951 33 Dram Oyuncu 6.3 242
1951 33 Oyuncu 6.1 476
1951 33 Macera Oyuncu 6.0 326
1950 32 Western Oyuncu 6.7 1,007
1950 32 Suç Oyuncu 6.2 247
1950 Komedi Oyuncu 7.8 557
1950 32 Macera Oyuncu 6.3 3,008
1950 32 Aksiyon Oyuncu 5.5 280
1950 32 Dram Oyuncu 7.2 9,041
1949 31 Komedi Oyuncu 6.8 794
1949 31 Suç Oyuncu 6.6 566
1947 29 Oyuncu 6.2 230
1947 29 Suç Oyuncu 6.0 113
1947 29 Suç Oyuncu 6.8 2,372
1945 27 Müzikal Oyuncu 6.4 830
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023