Giriş Kayıt
Richard Briers

Richard Briers (79)


Oyuncu

Richard David Briers, 13 Ocak 1934 Merton, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Ann Davies ile evlendi. 43 yılın ardından 2013 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Yok Yere Yaygara (1993), The Best Bits of Mr. Bean (1997), Fathom (1967), A Chorus of Disapproval (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Richard Briers, 17 Şubat 2013 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Richard David Briers
Doğum Tarihi: 13 Ocak 1934
Ölüm Tarihi: 17 Şubat 2013
Doğum Yeri: Merton, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Dickie
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 78 Komedi Oyuncu 5.9 17,519
2012 78 Komedi Oyuncu 2.6 699
2012 78 Belgesel Oyuncu 8.4 19

Size Nasıl Geliyorsa
2006 72 Dram Oyuncu 6.2 2,869
2005 Belgesel Oyuncu 6.9 120
2003 69 Macera Oyuncu 6.8 62,035

Aşk Kural Tanımaz
2002 68 Dram Oyuncu 6.8 3,423
2000 Komedi Oyuncu 7.7 2,344
2000 66 Romantik Oyuncu 6.0 4,201
1998 64 Romantik Oyuncu 7.0 343

Spice World the Movie
1997 63 Komedi Oyuncu 3.5 31,763
1997 63 Komedi Oyuncu 8.3 1,023
1996 62 Dram Oyuncu 7.8 34,322
1996 Aile Oyuncu 7.2 247

Frankeştayn
1994 60 Dram Oyuncu 6.4 48,145
1993 Komedi Oyuncu 7.8 82

Yok Yere Yaygara
1993 59 Komedi Oyuncu 7.3 42,573
1992 58 Komedi Oyuncu 7.0 9,775
1989 55 Aksiyon Oyuncu 7.6 26,679
1989 55 Komedi Oyuncu 5.8 682

Watership Tepesi
1978 44 Animasyon Oyuncu 7.6 31,260
1974 40 Aksiyon Oyuncu 7.0 9,106

Üç Silahşörler
1973 39 Aksiyon Oyuncu 7.2 14,353
1970 Dram Oyuncu 7.6 198
1967 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,211

Ask Mücadelesi
1963 29 Dram Oyuncu 6.3 3,038
1963 Macera Oyuncu 8.4 33,333
1963 29 Komedi Oyuncu 5.7 499
1962 28 Komedi Oyuncu 6.0 157
1961 27 Komedi Oyuncu 7.4 5,667
1958 24 Komedi Oyuncu 6.6 38
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,334) Mindhunter (1,724) The 100 (1,661) La casa de papel (1,518) Preacher (1,454) Legion (1,453) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,086) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019