Giriş Kayıt
Peter Benchley

Peter Benchley (65)


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Peter Benchley, 08 Mayıs 1940 New York City, New York, ABD doğumlu senarist, oyuncu, yapımcı.

Denizin Dişleri (1975), Jaws 2 (1978), Jaws 3 (1983), Jaws 4 (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Peter Benchley, 11 Şubat 2006 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1940
Ölüm Tarihi: 11 Şubat 2006
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Boğa
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Okuyucu
2008 Dram 7.6 219,012
2007 Belgesel Oyuncu 7.6 587
2005 Belgesel Oyuncu 8.3 485
1999 Macera Senarist
Yapımcı
7.6 558
1998 Korku Senarist
Oyuncu
5.1 2,423
1996 56 Dram Yapımcı
Senarist
5.9 2,347
1995 Aksiyon Senarist 3.0 593
1994 54 Biyografi Oyuncu 6.4 4,059

Jaws 4
1987 47 Macera Senarist 2.9 37,794
1987 Aksiyon Senarist 6.5 82

Jaws 3
1983 43 Korku Senarist 3.6 36,109

Ada
1980 40 Aksiyon Senarist 5.3 3,566
1978 38 Korku Senarist 5.7 65,122

Dip
1977 37 Macera Oyuncu
Senarist
6.2 10,180

Denizin Dişleri
1975 35 Macera Oyuncu
Senarist
8.0 515,525
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019