Giriş Kayıt
Norma Aleandro

Norma Aleandro (83)


Oyuncu

Norma Aleandro Robledo, 02 Mayıs 1936 Buenos Aires City, Distrito Federal, Arjantin doğumlu oyuncu.

Gelinin Oğlu (2001), Resmi Tarih (1985), Hizmetçi (2004), Bekleme Müziği (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Norma Aleandro Robledo
Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1936
Doğum Yeri: Buenos Aires City, Distrito Federal, Arjantin
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 80 Gerilim Oyuncu 5.0 104
2016 Oyuncu 5.5 60
2015 79 Komedi Oyuncu 6.1 243
2012 Dram Oyuncu 8.3 146
2012 76 Komedi Oyuncu 5.6 516
2012 Dram Oyuncu 6.0 21
2010 74 Fantastik Oyuncu 6.4 81
2009 73 Dram Oyuncu
6.4 400
2009 73 Komedi Oyuncu 6.8 343
2009 73 Dram Oyuncu 6.5 77

Bekleme Müziği
2009 73 Komedi Oyuncu 6.7 696
2009 73 Dram Oyuncu 6.3 2,689

Maradona - Tanri'nin eli
2007 71 Biyografi Oyuncu 5.7 604
2006 70 Oyuncu 6.8 32
2005 69 Dram Oyuncu 6.9 26

Hizmetçi
2004 68 Dram Oyuncu 7.1 839

İnsanlık Hali
2004 68 Komedi Oyuncu 6.9 1,625
2003 67 Komedi Oyuncu 6.8 557

Every Stewardess Goes to Heaven
2002 66 Komedi Oyuncu 6.6 679

Gelinin Oğlu
2001 65 Komedi Oyuncu 7.8 13,834
2001 65 Suç Oyuncu 6.7 732

Fener
1998 62 Dram Oyuncu 6.8 665
1996 60 Komedi Oyuncu 7.5 433
1991 55 Dram Oyuncu 6.1 209
1991 News Oyuncu 6.5 204
1990 54 Komedi Oyuncu 6.5 466
1989 53 Komedi Oyuncu 6.3 3,941

Resmi Tarih
1985 49 Dram Oyuncu 7.7 6,906
1981 45 Komedi Oyuncu 6.0 195

Ateşkes
1974 38 Dram Oyuncu 7.5 482
1973 37 Dram Oyuncu 6.8 156
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,474) The 100 (1,814) La casa de papel (1,565) Legion (1,358) Mindhunter (1,353) Chernobyl (1,219) Preacher (1,216) Euphoria (1,190) Yellowstone (1,141) The Big Bang Theory (1,137)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019