Giriş Kayıt
Michael York

Michael York


Oyuncu, Yapımcı

Michael York, oyuncu, yapımcı.

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı (1997), Avanak Ajan: Cazibesi Yeter (1999), Avanak Ajan: Altın Kuş (2002), Kabare - Elveda Berlin (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael York OBE | Maykl York
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Oyuncu 2.8 2,048
2012 Belgesel Oyuncu 8.2 9

Değirmen Ve Haç
2011 Dram Oyuncu 6.9 4,446
2010 Animasyon Oyuncu 6.4 2,094
2010 Dram Oyuncu 6.0 76

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Oyuncu 6.0 430,903
2008 Dram Oyuncu 6.1 219

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 123,346
2007 Belgesel Oyuncu 7.8 993
2007 Animasyon Oyuncu 6.8 885

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 6.2 183
2006 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,854

Haber Avı
2005 Aksiyon Oyuncu 4.4 426
2005 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 66
2005 Gerilim Oyuncu 5.7 1,054

Moskova Ateşi
2004 Aksiyon Oyuncu 2.5 2,419
2004 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,160
2003 Animasyon Oyuncu 7.9 1,513
2002 Animasyon Oyuncu 6.6 3,112

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Oyuncu 6.2 224,164
2001 Gerilim Oyuncu
Yapımcı
3.9 2,981
2000 Animasyon Oyuncu 5.8 3,442

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.2 150,236
2000 Komedi Oyuncu 8.8 149,469

Islahevi Çocuğu
2000 Dram Oyuncu 6.8 2,580
1999 Müzik Oyuncu 7.0 605

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Oyuncu 6.7 250,454
1999 Müzik Oyuncu 8.4 1,178
1999 Macera Oyuncu 3.5 5,559

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 29,535

Stüdyo 54
1998 Dram Oyuncu 5.9 34,668
1998 Komedi Oyuncu 4.7 2,161
1998 Aksiyon Oyuncu 7.7 8,425

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Oyuncu 7.0 259,035
1997 Biyografi Oyuncu 6.6 2,534
1997 Belgesel Oyuncu 7.6 1,280
1996 Dram Oyuncu 7.2 967

Sakıncalı Film Dolabı
1995 Belgesel Oyuncu 7.8 7,565
1995 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.7 497
1995 Dram Oyuncu 4.0 458
1994 Gerilim Oyuncu 4.8 101
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 7,843

Mutluluk Sahili
1993 Dram Oyuncu 5.6 2,225

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Oyuncu 9.0 118,576
1991 Animasyon Oyuncu 7.4 815
1991 Dram Oyuncu 6.2 360

Gel Cenneti Gör
1990 Dram Oyuncu 6.7 3,132

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 439,111
1989 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,946
1988 Macera Oyuncu 6.8 726
1988 Korku Oyuncu 5.5 1,109

Uzay Topları
1987 Macera Oyuncu 7.1 208,693
1986 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,348
1983 Biyografi Oyuncu 7.1 574
1983 Dram Oyuncu 5.5 445
1979 Macera Oyuncu
Çeşitli
6.4 1,394
1978 Dram Oyuncu 6.8 5,249

Doktor Moro'nun Adası
1977 Macera Oyuncu 5.9 7,215
1977 Komedi Oyuncu 6.0 2,655

Nazaretli İsa
1977 Biyografi Oyuncu 8.5 25,186

Logan'ın Kaçışı
1976 Aksiyon Oyuncu 6.8 61,483
1975 Dram Oyuncu 6.5 972

Şark Ekspresinde Cinayet
1974 Dram Oyuncu 7.2 69,645
1974 Aksiyon Oyuncu 6.9 11,806

Üç Silahşörler
1973 Aksiyon Oyuncu 7.1 20,324
1973 Dram Oyuncu 5.9 168
1973 Macera Oyuncu 5.2 2,886

Kabare - Elveda Berlin
1972 Dram Oyuncu 7.8 59,913
1971 Macera Oyuncu 6.1 1,611
1970 Komedi Oyuncu 7.0 1,107
1969 Dram Oyuncu 5.4 551
1969 Komedi Oyuncu 5.4 177
1968 Suç Oyuncu 6.4 197

Romeo ve Juliet
1968 Dram Oyuncu 7.6 35,027
1968 Dram Oyuncu 6.2 171

Hirçin kiz
1967 Komedi Oyuncu 7.1 8,759
1967 Komedi Oyuncu 5.9 627

Kaza Gecesi
1967 Dram Oyuncu 6.8 5,025
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film