Giriş Kayıt
Abe Vigoda

Abe Vigoda (94)


Oyuncu

Abraham Charles Vigodah, 23 Şubat 1921 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Good Burger (1997), Prancer (1989), Witness to the Mob (1998), Bak Şu Konuşana (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Abe Vigoda, 26 Ocak 2016 tarihinde (94 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Abraham Charles Vigodah
Doğum Tarihi: 23 Şubat 1921
Ölüm Tarihi: 26 Ocak 2016
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Vigoda
Burcu: Balık
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 87 Korku Oyuncu    
2006 85 Komedi Oyuncu 4.1 4,604

Suç Alemi
2003 82 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,133
2000 79 Komedi Oyuncu 5.9 362
1999 78 Komedi Oyuncu 5.6 1,789
1998 Suç Oyuncu 6.8 1,329
1997 76 Aile Oyuncu 5.7 24,013
1996 75 Komedi Oyuncu 5.1 1,089
1995 74 Komedi Oyuncu 4.2 7,087

Belalı Kardeşler
1995 74 Komedi Oyuncu 1.6 103

Kuzey
1994 73 Macera Oyuncu 4.4 12,635
1993 72 Gerilim Oyuncu 5.9 3,797

Batman: Hayaletin Maskesi
1993 72 Animasyon Oyuncu 7.8 38,866
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,202

Onur Savaşı
1993 72 Aksiyon Oyuncu 4.5 157
1992 71 Suç Oyuncu 9.3 14,160

Joe Yanardağa Karşı
1990 69 Komedi Oyuncu 5.8 32,172
1990 69 Belgesel Oyuncu 7.9 968
1990 69 Suç Oyuncu 5.3 177

Bak Şu Konuşana
1989 68 Komedi Oyuncu 5.9 73,026
1989 68 Dram Oyuncu 6.4 4,073
1985 64 Komedi Oyuncu 5.9 11,654

Yolun Sonu II
1984 63 Aksiyon Oyuncu 5.0 13,936
1984 Dram Oyuncu 5.6 2,138
1979 58 Gizem Oyuncu 5.4 318
1978 57 Komedi Oyuncu 6.5 3,647
1978 Komedi Oyuncu 6.3 254
1977 Macera Oyuncu 6.5 5,997
1977 Suç Oyuncu 9.5 3,889

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.5 2,213
1976 Komedi Oyuncu 9.4 163

Baba 2
1974 53 Suç Oyuncu 9.0 1,013,544
1974 Suç Oyuncu 8.1 6,066
1973 52 Aksiyon Oyuncu 6.5 904

Baba
1972 51 Suç Oyuncu 9.2 1,457,546
1966 Dram Oyuncu 8.0 3,436
1965 44 Dram Oyuncu 6.6 344
1956 Dram Oyuncu 6.0 1,718
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019