Giriş Kayıt
George Takei

George Takei


Oyuncu, Yapımcı

George Takei, oyuncu, yapımcı.

2008 yılının Eylül ayında Brad Takei ile evlendi.

Space Milkshake (2012), To Be Takei (2014), Supah Ninjas (2011), Ninja Cheerleaders (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: George Takai
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu 7.2 65,747
2023 Animasyon Oyuncu 9.1 2,194
2022 Animasyon Oyuncu 7.1 714
2022 Animasyon Oyuncu 5.7 6,548
2022 Animasyon Oyuncu 8.1 1,232
2021 Animasyon Oyuncu 7.8 8,718
2021 Animasyon Oyuncu 7.0 20,847
2020 Macera Oyuncu    
2019 Belgesel Oyuncu 8.7 397
2018 Oyuncu    
2016 Belgesel Oyuncu 7.6 55

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Oyuncu 7.7 138,242
2016 Belgesel Oyuncu 7.6 4,891
2016 Komedi Oyuncu 6.0 6,700
2016 Animasyon Oyuncu 4.9 301
2016 Belgesel Oyuncu 8.2 507
2015 Belgesel Oyuncu 7.6 3,554
2015 Belgesel Oyuncu 7.0 51
2015 Komedi Oyuncu 6.5 82,859
2015 Komedi Oyuncu 7.8 28,490
2014 Animasyon Oyuncu 4.3 153
2014 Belgesel Oyuncu 6.0 2,050
2014 Komedi Oyuncu 6.9 1,417
2014 Belgesel Oyuncu 6.9 1,570
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145
2014 Animasyon Oyuncu 8.8 187,909

Kahraman İkili
2013 Animasyon Oyuncu 5.8 25,964
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 465
2013 Belgesel 8.0 4,628
2013 Reality-TV Oyuncu 6.5 1,606
2013 Belgesel Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.9 8,936
2012 Komedi Oyuncu 6.0 3,054
2012 Komedi Oyuncu 5.1 948
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 1,862
2012 Dram Oyuncu 7.3 608
2011 Belgesel 8.1 771
2011 Belgesel Oyuncu 8.4 31
2011 Komedi Oyuncu 6.1 70,758
2011 Komedi Oyuncu 4.6 2,697
2011 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
3.8 6
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 1,755
2011 Komedi Oyuncu 5.7 1,754

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,537
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,958
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 78,568

Balık Oltası
2010 Animasyon Oyuncu 4.9 4,116

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 111,945
2010 Belgesel Oyuncu 7.1 1,273
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 8,113
2010 Animasyon Oyuncu 6.2 596
2009 Komedi Oyuncu 8.5 292,914
2009 Animasyon Oyuncu 8.6 165,686
2009 Animasyon Oyuncu 6.3 3,310

Kızıl Çadır
2009 Aksiyon Oyuncu 3.9 569
2008 Animasyon Oyuncu 7.2 21,881

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Oyuncu 5.6 213,948
2008 Aksiyon Oyuncu 3.4 1,815
2008 Talk-Show Oyuncu 9.3 550

Muhteşem Howard
2008 Komedi Oyuncu 6.4 14,717
2008 Belgesel Oyuncu 7.9 254
2008 Belgesel Oyuncu 5.8 169
2007 Komedi Oyuncu
5.9 1,904
2006 Aksiyon Oyuncu 2.9 1,147

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.5 251,406
2004 Dram Oyuncu 5.5 634

Mulan 2
2004 Animasyon Oyuncu 5.6 29,214
2004 Game-Show Oyuncu 4.7 8,757
2003 Dram Oyuncu 4.4 947
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,400
2002 Macera Oyuncu 3.8 174
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 32,161
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,133
2002 Gerilim Oyuncu 4.9 146
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 253
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,379
1999 Animasyon Oyuncu 8.5 260,531
1999 Animasyon Oyuncu 7.7 6,555

Batman Dönüyor
1999 Macera Oyuncu 8.1 30,426

Bizim Ev
1999 Komedi Oyuncu 4.8 264
1998 Animasyon Oyuncu 7.7 315,893
1998 Komedi Oyuncu 3.9 1,156
1997 Belgesel Oyuncu 6.9 5,037
1996 Macera Oyuncu 4.9 705
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,146
1994 Animasyon Oyuncu 7.6 36,525
1994 Macera Oyuncu 4.8 1,621
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,917
1993 Aksiyon Oyuncu 4.4 184

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Oyuncu 7.2 80,814

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 435,187

Uzay Yolu V: Son Sınır
1989 Aksiyon Oyuncu 5.5 64,136
1989 Savaş Oyuncu
4.9 1,044
1989 News Oyuncu 3.5 727
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 806

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Oyuncu 7.3 91,376
1986 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,668

Uzay Yolu III : Spock'ı Ararken
1984 Aksiyon Oyuncu 6.6 86,064

Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı
1982 Aksiyon Oyuncu 7.7 129,073
1981 News Oyuncu 3.6 2,760

Uzay Yolu
1979 Macera Oyuncu 6.4 96,487

Uzay Yolu: Animasyon Seri
1973 Animasyon Oyuncu 7.2 8,153
1972 Dram Oyuncu 4.7 67

Son Hücum
1968 Aksiyon Oyuncu 5.6 13,856
1967 Komedi Oyuncu 5.5 1,302

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Oyuncu 8.4 92,708

Tokyo maceralari
1966 Komedi Oyuncu 6.6 4,504
1965 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,149

Korkusuzlar
1965 Dram Oyuncu 7.0 4,483
1963 Biyografi Oyuncu 6.6 2,988
1963 Dram Oyuncu 6.6 5,517
1963 Aksiyon Oyuncu 7.7 683
1961 Komedi Oyuncu 6.8 1,163
1960 Biyografi Oyuncu 6.9 1,576
1960 Macera Oyuncu 6.1 408
1959 Aksiyon Oyuncu 5.6 827

Parlayan Süngüler
1959 Dram Oyuncu 5.8 3,415
1956 Macera Oyuncu 6.2 5,954
1955 Aksiyon Oyuncu 5.7 8,251
1952 News Oyuncu 4.6 2,450
- Macera Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024