Giriş Kayıt
Dean Stockwell

Dean Stockwell (86)


Oyuncu, Yapımcı

Robert Dean Stockwell, 05 Mart 1936 North Hollywood, Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1960 yılının Nisan ayında Millie Perkins ile evlendi. 2 yılın ardından 1962 yılının Temmuz ayında boşandılar.

Paris, Teksas (1984), Zamanın Ötesinde (1989), The Plan (2009), Compulsion (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Dean Stockwell
Doğum Tarihi: 05 Mart 1936
Doğum Yeri: North Hollywood, Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Robert Dean Stockwell
Burcu: Balık
Boyu: 1.7 m
7.5 (2 Oy)
  • Currently 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 80 Belgesel Oyuncu 6.7 319
2015 79 Dram Oyuncu 5.7 3,117
2014 78 Korku Oyuncu 4.6 2,782
2014 78 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,603
2013 77 Komedi Oyuncu 5.6 3,802
2013 77 Dram Oyuncu 6.2 592
2009 73 Korku Oyuncu 3.6 1,078
2009 Aksiyon Oyuncu 6.9 20,726
2009 73 Belgesel Oyuncu 7.6 203
2008 72 Dram Oyuncu 6.5 1,452
2007 71 Aksiyon Oyuncu 4.5 334

Mançuryalı Aday
2004 68 Dram Oyuncu 6.6 112,326

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 167,557

Acemi Askerler
2001 65 Komedi Oyuncu 6.7 24,942
2001 65 Dram Oyuncu 6.2 4,962
2001 65 Suç Oyuncu 5.7 861

Batman Beyond: Joker'in Dönüşü
2000 Animasyon Oyuncu 7.7 27,938

Böcek Yuvası
2000 64 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 2,127
1999 63 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.0 1,273
1999 63 Dram Oyuncu 5.7 209

Sudaki Ölüm
1999 63 Gerilim Oyuncu 4.2 281
1999 63 Aksiyon Oyuncu 4.4 315
1998 Oyuncu 8.6 97

Yağmurcu
1997 61 Suç Oyuncu 7.2 77,360

Hava Kuvvetleri Bir
1997 61 Aksiyon Oyuncu 6.5 199,707

Gölge Adamlar
1997 61 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,215
1997 61 Komedi Oyuncu 5.3 874
1997 61 Aksiyon Oyuncu 4.5 6,877
1997 Belgesel Oyuncu 7.0 130
1996 Suç Oyuncu 6.0 462
1996 60 Komedi Oyuncu 3.8 5,214
1996 60 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.2 1,630
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 18,884

Umacılar
1995 Korku Oyuncu 6.1 30,469
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 257
1994 Aksiyon Oyuncu 5.8 201
1994 58 Komedi Oyuncu 5.1 6,798
1993 Dram Oyuncu 7.3 886
1993 57 Western Oyuncu 5.6 317

Oyuncu
1992 56 Komedi Oyuncu 7.5 61,942
1991 55 Tarihi Oyuncu 7.3 981

Kaçış
1990 54 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,136
1990 54 Dram Oyuncu 7.0 118

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Oyuncu 8.2 33,528

Babanın Metresi
1988 52 Komedi Oyuncu 6.2 18,397
1988 52 Biyografi Oyuncu 6.9 20,542

Sosyete Polisi 2
1987 51 Aksiyon Oyuncu 6.5 122,493
1987 51 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,054

Taş Mezarlar
1987 51 Dram Oyuncu 6.4 5,775
1987 51 Aksiyon Oyuncu 4.7 132

Mavi Kadife
1986 50 Suç Oyuncu 7.7 202,766

İlk Isırık
1985 49 Komedi Oyuncu 5.5 15,304

Yaşamak Ve Ölmek
1985 49 Aksiyon Oyuncu 7.3 34,777
1985 49 Aksiyon Oyuncu 6.6 10,865

Dune: Çöl Gezegeni
1984 48 Aksiyon Oyuncu 6.3 163,794
1984 Dram Oyuncu 7.3 419

Paris, Teksas
1984 48 Dram Oyuncu 8.1 108,379
1983 47 Dram Oyuncu 6.3 318

Doğru Yanlış
1982 46 Komedi Oyuncu 5.7 2,088
1976 40 Komedi Oyuncu 4.8 719
1976 40 Dram Oyuncu 6.3 553
1975 39 Belgesel Oyuncu 7.4 325
1973 37 Komedi Oyuncu 4.0 1,078
1973 Oyuncu 7.5 1,042
1973 Dram Oyuncu 7.8 203

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,226
1971 35 Dram Oyuncu 6.1 2,411

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.3 36,616
1970 34 Korku Oyuncu 5.4 4,636
1968 32 Dram Oyuncu 5.9 2,886
1965 29 Dram Oyuncu 7.2 1,014
1965 Dram Oyuncu 7.4 1,165

Günden Geceye
1962 26 Dram Oyuncu 7.5 5,330
1961 Dram Oyuncu 7.0 895
1960 24 Dram Oyuncu 7.1 1,644

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.1 85,426
1959 Suç Oyuncu 8.1 239
1959 23 Biyografi Oyuncu 7.4 6,857
1957 Western Oyuncu 7.5 3,355
1957 21 Dram Oyuncu 5.8 186
1957 21 Western Oyuncu 6.0 583
1955 Dram Oyuncu 8.1 117
1953 Komedi Oyuncu 7.0 400
1951 15 Aksiyon Oyuncu 6.5 713
1950 14 Macera Oyuncu 6.5 2,088
1950 14 Komedi Oyuncu 6.8 731
1950 14 Dram Oyuncu 7.4 2,251
1949 13 Dram Oyuncu 7.5 3,111
1949 13 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,006
1948 12 Dram Oyuncu 6.6 314
1948 12 Komedi Oyuncu 6.7 3,048

Centilmenlik Anlaşması
1947 11 Dram Oyuncu 7.2 16,866
1947 11 Komedi Oyuncu 6.9 5,394
1947 11 Komedi Oyuncu 6.9 689
1947 11 Suç Oyuncu 5.8 424
1947 11 Aksiyon Oyuncu 6.2 238
1946 10 Komedi Oyuncu 7.0 302
1946 10 Dram Oyuncu 7.0 1,001

Bud Abbott ve Lou Costello Hollywood'da
1945 9 Komedi Oyuncu 6.3 2,343

Gönül Kimi Severse
1945 9 Komedi Oyuncu 7.0 8,974
1945 9 Dram Oyuncu 7.3 2,139
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023