Giriş Kayıt
Craig Sheffer

Craig Sheffer


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Craig Sheffer, oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

Leigh Taylor-Young ile evlendi.

Bizi Ayıran Nehir (1992), Harika Şeyler (1987), Gökyüzünde Ateş (1993), Gecedölü (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Oyuncu 7.3 44,505
2019 Gerilim Oyuncu 3.2 501
2017 Aksiyon Oyuncu 4.0 3,949
2016 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.1 3,051
2013 Aksiyon Oyuncu 3.4 416
2013 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,810

Eski Dostlar
2012 Komedi Oyuncu 6.4 57,938
2012 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,022

Ağır Abi
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 19,863
2010 Komedi Oyuncu 6.6 68
2010 Gizem Oyuncu 5.4 214

Dışarıda ve Tehlikede
2008 Suç Oyuncu 4.8 7,323

Çılgınlar Gecesi
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
3.8 1,769
2008 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,377
2006 Komedi Oyuncu 6.3 1,525
2006 Dram Oyuncu 5.4 945
2004 Aksiyon Oyuncu 3.1 657

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.8 87,940
2003 Korku Oyuncu 4.6 4,875

Parçalanmış Hayatlar
2003 Dram Oyuncu 6.2 77
2002 Gerilim Oyuncu 4.1 224
2002 Korku Oyuncu 4.8 2,100
2001 Aksiyon Oyuncu 3.4 1,027

Türbülans 3
2001 Aksiyon Oyuncu 3.7 2,359
2000 Dram Oyuncu 6.3 930

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 89,690

Hellraiser: Cehennem
2000 Suç Oyuncu 5.4 19,362
1999 Komedi Oyuncu 5.2 848
1998 Gizem Oyuncu 5.2 2,009
1997 Gerilim Oyuncu 4.6 404
1997 Dram Oyuncu 6.0 2,919
1997 Dram Oyuncu 7.1 1,425

İz Peşinde
1996 Komedi Oyuncu 6.0 8,292
1996 Komedi Oyuncu 5.7 1,472
1995 Dram Oyuncu 4.5 331
1995 Macera Oyuncu 6.4 751
1995 Dram Oyuncu 7.0 1,739
1994 Aksiyon Oyuncu 5.9 940

Benimle Uyu
1994 Romantik Oyuncu 5.7 2,832
1994 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,794

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Yapımcı 6.7 195,196
1993 Aksiyon Oyuncu 3.5 2,915
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 11,644
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,056

Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Oyuncu 6.5 28,830

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Oyuncu 7.2 66,004
1991 Gerilim Oyuncu 5.2 623

Gecedölü
1990 Fantastik Oyuncu 6.5 26,658

İntikam Yumruğu
1988 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,122

Harika Şeyler
1987 Dram Oyuncu 7.0 35,113
1985 Dram Oyuncu 6.1 2,715
1984 Komedi Oyuncu 5.2 1,597
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,660
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film