Giriş Kayıt
Wallace Shawn

Wallace Shawn


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Wallace Shawn, oyuncu, senarist, yapımcı.

Öteki (2013), Melinda Ve Melinda (2004), My Dinner with Andre (1981), Rifkin's Festival (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Wally Shawn
8.0 (3 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Addams Ailesi 2
2021 Animasyon Oyuncu 5.4 9,445
2020 Komedi Oyuncu 6.1 9,337
2019 Komedi Oyuncu 7.9 343,142
2019 Suç Oyuncu 7.8 31,873

Oyuncak Hikayesi 4
2019 Animasyon Oyuncu 7.7 277,482
2018 Belgesel Oyuncu 8.3 2,152

Yaz Kampı Adası
2018 Animasyon Oyuncu 7.8 1,932
2018 Animasyon Oyuncu 7.5 3,122

Kitap Kulübü
2018 Komedi Oyuncu 6.1 32,228
2017 Komedi Oyuncu 4.2 493
2017 Komedi Oyuncu 6.9 4,994
2017 Animasyon Oyuncu 5.8 3,974
2017 Aksiyon Oyuncu 5.2 889
2017 Dram Oyuncu 6.3 17,188
2017 Animasyon Oyuncu 6.8 3,443
2016 Komedi Oyuncu 6.6 1,327
2016 Belgesel Oyuncu 7.2 36

Kördüğüm
2015 Komedi Oyuncu 6.2 18,187
2015 Aile Oyuncu 4.2 322
2015 Suç Oyuncu 8.5 415,243
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 355
2014 Komedi Oyuncu 8.1 25,800
2014 Komedi Oyuncu 3.5 962
2014 Animasyon Oyuncu 8.8 185,698

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 13,062

Öteki
2013 Komedi Oyuncu 6.5 52,876
2013 Animasyon Oyuncu 7.5 17,582

Başvuru: Kabul
2013 Komedi Oyuncu 5.7 36,084
2013 Belgesel Oyuncu 6.5 93
2013 Dram Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.0 1,038

Son Konser
2012 Dram Oyuncu 7.1 15,265
2012 Animasyon Oyuncu 7.4 8,293
2012 Biyografi 7.1 11,983
2012 Komedi Oyuncu 5.3 11,037

Düşünce Hızı
2011 Gerilim Oyuncu 4.8 1,896

Hayat Ağacı
2011 Dram 6.8 183,398
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 8,258

Kung Fu Panda: İhtişamın Efsanesi
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 7,498
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 10,064
2010 Belgesel Oyuncu 7.7 12

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Oyuncu 4.3 16,139

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 886,770

Tüylü Bela
2010 Komedi Oyuncu 3.9 18,177
2010 Oyuncu 7.5 912
2009 Suç Oyuncu 8.4 82,093

Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi
2009 Belgesel Oyuncu 7.4 43,807
2009 Macera Oyuncu 4.6 2,058
2008 Animasyon Oyuncu 6.5 436
2008 Animasyon Oyuncu 6.3 3,500
2008 Belgesel Oyuncu 6.1 131

Kit Kittredge: Amerikalı Bir Kız
2008 Dram Oyuncu 6.5 6,316

Arıza Aile
2008 Komedi 6.0 5,555

Kadının Olamam
2007 Komedi Oyuncu 6.0 19,362
2007 Komedi Oyuncu 5.1 565

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.5 191,584

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Oyuncu 5.3 40,456

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Oyuncu 4.5 11,084

Harika Köpekler
2006 Komedi Oyuncu 4.7 4,240
2006 Animasyon Oyuncu 7.2 922
2006 Animasyon Oyuncu 6.4 2,150
2006 Komedi Oyuncu 7.9 57,871

Cesur Civciv
2005 Animasyon Oyuncu 5.7 100,062
2005 Komedi Oyuncu 3.3 174
2004 Animasyon Oyuncu 5.7 1,928

Melinda Ve Melinda
2004 Komedi Oyuncu 6.4 33,108

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Oyuncu 8.0 801,401
2004 Komedi Oyuncu 6.0 647
2004 Dram Senarist 5.6 1,339

Marie ve Bruce
2004 Komedi Senarist 4.5 1,237
2004 Dram Oyuncu 7.7 28,584

Perili Köşk
2003 Komedi Oyuncu 5.2 56,624

Çatı Katı
2003 Komedi Oyuncu 5.9 61,276
2003 Western Oyuncu 7.1 3,004
2002 Dram Oyuncu 6.5 3,913
2002 Belgesel Oyuncu 6.6 63
2002 Animasyon Oyuncu 6.2 601

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Oyuncu 8.1 971,333
2001 Suç Oyuncu 7.0 12,197

Akrebin Laneti
2001 Komedi Oyuncu 6.7 42,257
2000 Dram Oyuncu 6.0 2,308

Buzz Işıkyılı Yıldız Komandosu: Macera Başlıyor
2000 Animasyon Oyuncu 6.2 5,440

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Oyuncu 7.9 615,643

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Oyuncu 5.1 14,372

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 361,977
1998 Fantastik Oyuncu 5.0 449
1998 Macera Oyuncu 4.2 883

Özel İlgi
1997 Komedi Oyuncu 5.9 2,264
1997 Komedi Oyuncu 6.1 1,075
1997 Komedi Oyuncu 5.9 52,918
1996 Komedi Oyuncu 5.7 3,473
1996 Komedi Oyuncu 5.8 9,212
1996 Animasyon Oyuncu 5.5 6,619

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Oyuncu 8.3 1,060,802

Gufi ile Oğlu
1995 Animasyon Oyuncu 6.9 62,037

Firlama kizlar
1995 Komedi Oyuncu 6.9 243,215

Kanada Salamı
1995 Komedi Oyuncu 5.9 17,906
1995 Komedi Oyuncu 6.7 361

42. Caddedeki Vanya
1994 Komedi Oyuncu 7.3 5,127
1994 Biyografi Oyuncu 6.4 4,865
1993 Fantastik Oyuncu 5.2 8,754
1993 Komedi Oyuncu 5.7 945

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Oyuncu 8.1 70,113
1992 Macera Oyuncu 5.3 5,136
1992 Komedi Oyuncu 4.3 328

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Oyuncu 6.7 18,057

Biz Melek Değiliz
1989 Komedi Oyuncu 6.1 24,561
1989 Komedi Oyuncu 5.9 1,427

Kızım Elden Gidiyor
1989 Komedi Oyuncu 5.4 4,851

Çağdaşlar
1988 Komedi Oyuncu 6.6 2,020
1988 Komedi Oyuncu 6.9 10,557

Radyo Günleri
1987 Komedi Oyuncu 7.4 36,063

Prenses Gelin
1987 Macera Oyuncu 8.0 448,564

Kulaklarını Dik
1987 Biyografi Oyuncu 7.1 6,503
1987 Suç Oyuncu 6.4 6,713
1985 Komedi Oyuncu 5.4 1,742
1985 Komedi Oyuncu 6.9 4,946
1984 Komedi Oyuncu 6.0 3,221

Cosby Ailesi
1984 Komedi Oyuncu 7.4 36,163
1984 Dram Oyuncu 6.2 2,397
1984 Komedi Oyuncu 5.9 9,054
1983 Komedi Oyuncu 4.6 4,251

İstila
1983 Korku Oyuncu 5.4 3,423
1983 Komedi Oyuncu 5.2 895
1982 Komedi Oyuncu 4.9 605
1981 Biyografi Senarist
Oyuncu
7.7 25,461

Atlantic Şehri
1980 Suç Oyuncu 7.3 18,178
1980 Komedi Oyuncu 6.3 995

Bütün O Jazz
1979 Dram Oyuncu 7.8 35,026
1979 Komedi Oyuncu 6.4 3,210
1979 Komedi Oyuncu 7.8 146,526

Cennet Günleri
1978 Dram 7.7 62,312
1978 Komedi Oyuncu 7.7 15,665
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,612
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024