Giriş Kayıt
David Schwimmer

David Schwimmer


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

David Schwimmer, oyuncu, yönetmen, yapımcı.

2010 yılının Haziran ayında Zoe Buckman ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Altı Gün Yedi Gece (1998), Kocaman Bir Hiç (2006), Cenaze Ve Aşk (1996), Ayaklanma (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Schwimmer Arquette | Snaro
Takma İsmi: Schwimmer
9.3 (31 Oy)
  • Currently 185.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 5.5 765
2021 Komedi Yapımcı
Oyuncu
8.6 19,853
2020 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.2 4,328
2019 Komedi Oyuncu 6.3 55,012
2018 Belgesel Oyuncu 6.9 717
2018 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
6.5 144
2018 Komedi Oyuncu 4.9 224
2016 Dram Oyuncu 6.7 3,502
2016 Biyografi Oyuncu 8.4 99,113
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 2,422

Katil
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 79,617

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 198,565

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 286,712
2011 Komedi Oyuncu 6.7 4,914
2010 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.9 44,091

Neşeli Madagascar
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 6,433
2009 Komedi 5.4 3,666
2009 Belgesel Oyuncu 6.9 58

Madagaskar 2
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 248,329
2008 Komedi Yönetmen 7.6 6,720

Gizli Gerçekler
2008 Suç Oyuncu 7.1 39,904

Koş Şişko Koş
2007 Komedi Yönetmen
Oyuncu
6.5 69,891

Kocaman Bir Hiç
2006 Komedi Oyuncu 6.7 31,853

Madagaskar
2005 Animasyon Oyuncu 6.9 438,905
2005 Komedi Oyuncu 6.5 2,390
2004 Komedi Yönetmen 6.0 44,222
2004 Komedi Oyuncu 8.7 1,370
2004 Belgesel Oyuncu 4.0 448

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Oyuncu 9.4 529,810

Ayaklanma
2001 Dram Oyuncu 7.2 5,134
2001 Belgesel Oyuncu 7.9 499
2000 Komedi Oyuncu 8.8 148,290

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Oyuncu 4.7 3,927
2000 Komedi Oyuncu 6.1 5,753
1999 Dram Oyuncu 5.5 1,945
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,394

Gelini Kim Öpecek?
1998 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.5 5,475
1998 Komedi Oyuncu 3.4 433

Ölümcül Sır
1998 Dram Oyuncu 6.7 41,718

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Oyuncu 5.9 83,541
1998 Komedi Yönetmen
Oyuncu
5.4 1,584
1997 Dram Oyuncu 5.8 4,832
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,494

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Oyuncu 5.0 11,613
1996 News Oyuncu 3.3 928
1995 Komedi Oyuncu 6.1 579
1994 News Oyuncu 3.2 963

Kurt
1994 Dram Oyuncu 6.3 60,409

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu
Yönetmen
8.9 1,091,565
1993 Suç Oyuncu 7.7 16,396
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,998
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,320
1993 Dram Oyuncu 6.3 4,185
1992 Komedi Oyuncu 6.3 946
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,947

Intruder'in Uçuşu
1991 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,744
1990 Komedi Oyuncu 6.1 9,311
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,323
1988 Komedi Oyuncu 8.4 40,892
1986 Dram Oyuncu 7.1 6,499
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,437
1981 News Oyuncu 3.6 2,777
1952 News Oyuncu 4.6 2,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film