Giriş Kayıt
Roy Scheider

Roy Scheider (75)


Oyuncu, Yapımcı

Roy Richard Scheider, 09 Kasım 1932 Orange, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1962 yılının Kasım ayında Cynthia Scheider ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.1989 yılının Şubat ayında Brenda Siemer Scheider ile evlendi. 19 yılın ardından 2008 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Denizin Dişleri (1975), Kanunun Kuvveti (1971), Vahşi Koşu (1976), Jaws 2 (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Roy Scheider, 10 Şubat 2008 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Roy Richard Scheider
Doğum Tarihi: 09 Kasım 1932
Ölüm Tarihi: 10 Şubat 2008
Doğum Yeri: Orange, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Roy R. Scheider
Burcu: Akrep
Boyu: 1.75 m
7.8 (5 Oy)
  • Currently 156/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.5 1,604
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 2,078
2010 Oyuncu 6.8 1,675
2009 Dram Oyuncu 5.7 110
2009 Oyuncu 8.0 2,198
2008 Korku 4.9 688
2008 Dram Oyuncu 4.1 436
2007 75 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
7.6 589
2007 75 Gizem Oyuncu 5.2 201

Şair
2007 75 Dram Oyuncu 5.2 974
2007 75 Belgesel Oyuncu 7.4 1,157
2006 74 Belgesel Oyuncu 6.4 352
2005 73 Komedi Oyuncu 3.6 104
2005 Belgesel Oyuncu 8.3 485
2005 Korku Oyuncu 4.7 2,492

İnfazcı
2004 72 Aksiyon Oyuncu 6.4 143,279
2004 72 Belgesel Oyuncu 6.6 82

Kızıl Yılan
2003 71 Macera Oyuncu 1.9 437
2003 Korku Oyuncu 4.7 3,652
2003 71 Belgesel Oyuncu 7.6 2,421
2002 70 Dram Oyuncu 6.2 190
2002 70 Dram Oyuncu 6.4 583

Elmas Avcıları
2001 69 Dram Oyuncu 4.8 344

Zaman Sapması
2001 69 Gerilim Oyuncu 4.2 246
2000 Belgesel Oyuncu 7.8 416
2000 68 Dram Oyuncu 3.9 317
2000 68 Korku Oyuncu 3.8 401
1999 67 Biyografi Oyuncu 7.0 5,448
1999 Aksiyon Oyuncu 7.8 8,471

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.1 286,176
1998 66 Aksiyon Oyuncu 4.5 363

Yağmurcu
1997 65 Suç Oyuncu 7.2 56,191
1997 65 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,374
1997 65 Dram Oyuncu 6.0 2,322
1997 65 Aksiyon Oyuncu 4.6 974
1995 63 Belgesel Oyuncu 8.6 4,442
1993 61 Macera Oyuncu 8.1 792,318

Aşk Bir Fahişedir
1993 61 Suç Oyuncu 6.6 12,369
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 5,700

Müthiş Yemek
1991 59 Dram Oyuncu 7.1 43,189

Rus Evi
1990 58 Dram Oyuncu 6.1 13,397
1989 57 Gerilim Oyuncu 4.9 593
1989 57 Dram Oyuncu 5.3 962

Paranoya
1988 56 Gerilim Oyuncu 6.4 1,726

Jaws 4
1987 55 Macera Oyuncu 2.9 37,879
1986 54 Suç Oyuncu 6.4 4,458
1986 54 Dram Oyuncu 4.7 730
1985 53 Biyografi Oyuncu 7.9 7,408
1984 52 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.8 47,101

Mavi Yıldırım
1983 51 Aksiyon Oyuncu 6.4 15,395

Gece
1982 50 Suç Oyuncu 6.1 3,753
1980 48 Belgesel Oyuncu 7.1 13

Bütün O Jazz
1979 47 Dram Oyuncu 7.9 24,691

Son Kucaklaşma
1979 47 Gerilim Oyuncu 6.1 2,257
1978 46 Korku Oyuncu 5.7 65,313

Dehşetin Bedeli
1977 45 Aksiyon Oyuncu 7.7 15,188

Vahşi Koşu
1976 44 Gerilim Oyuncu 7.5 53,055

Denizin Dişleri
1975 43 Macera Oyuncu 8.0 516,095
1974 Belgesel Oyuncu 8.7 2,027
1973 41 Aksiyon Oyuncu 6.8 4,343

Suikast
1972 40 Gerilim Oyuncu 6.9 437

Bir adam ölecek
1972 40 Aksiyon Oyuncu 6.5 751

Kanunun Kuvveti
1971 39 Aksiyon Oyuncu 7.7 100,520

Fahişe
1971 39 Gizem Oyuncu 7.1 19,527
1970 38 Dram Oyuncu 6.6 589
1970 38 Komedi Oyuncu 6.1 476
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019