Giriş Kayıt
George Sanders

George Sanders


Oyuncu, Senarist

George Henry Sanders, 03 Temmuz 1906 St. Petersburg, Rusyan Empire [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu, senarist.

1949 yılının Nisan ayında Zsa Zsa Gabor ile evlendi. 5 yılın ardından 1954 yılının Nisan ayında boşandılar. 1959 yılının Şubat ayında Benita Hume ile evlendi. 8 yılın ardından 1967 yılının Kasım ayında boşandılar. 1970 yılının Aralık ayında Magda Gabor ile evlendi.

Rebecca (1940), Perde Açılıyor (1950), Pembe Panter : Karanlıkta Bir Çığlık (1964), Yabancı Muhabir (1940) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: George Henry Sanders
Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1906
Doğum Yeri: St. Petersburg, Rusyan Empire [bugünkü Rusya]
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.9 m
8.8 (4 Oy)
  • Currently 175/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Biyografi Oyuncu 5.5 72,680
2000 94 Belgesel Oyuncu 6.9 85
1997 Belgesel Oyuncu 7.1 142
1973 67 Aksiyon Oyuncu 5.8 3,170
1972 66 Suç Oyuncu 6.0 2,430
1972 66 Korku Oyuncu 5.5 1,190

Kremlin Mektubu
1970 64 Gerilim Oyuncu 6.2 2,327
1969 63 Korku Oyuncu 4.2 558
1969 63 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,255
1967 61 Komedi Oyuncu 4.5 743

Orman Çocuğu
1967 61 Animasyon Oyuncu 7.6 199,658
1967 61 Gizem Oyuncu 6.7 1,027
1966 60 Dram Oyuncu 6.3 4,389
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 26,372
1965 59 Dram Oyuncu 5.0 215
1965 59 Komedi Oyuncu 5.6 692

Pembe Panter : Karanlıkta Bir Çığlık
1964 58 Komedi Oyuncu 7.3 31,111
1964 58 Macera Oyuncu 5.9 94
1964 58 Belgesel Oyuncu 5.5 134
1962 56 Komedi Oyuncu 7.2 68
1962 56 Macera Oyuncu 6.5 3,467
1961 55 Suç Oyuncu 6.1 107
1961 55 Komedi Oyuncu 6.8 1,219
1961 55 Komedi Oyuncu 5.6 301
1960 54 Komedi Oyuncu 6.7 662

Lanetliler Kasabası
1960 54 Korku Oyuncu 7.3 19,200
1960 54 Dram Oyuncu 6.5 420
1960 54 Dram Oyuncu 6.7 2,444

Hz. Süleyman ve Saba melikesi
1959 53 Dram Oyuncu 6.1 3,820
1959 53 Dram Oyuncu 6.2 717
1958 52 Komedi Oyuncu 6.6 2,276

Büyük Hakikat
1958 52 Suç Oyuncu 6.2 559
1958 52 Macera Oyuncu 5.1 1,807
1957 51 Dram Oyuncu 6.4 363
1956 50 Oyuncu 6.4 423
1956 50 Suç Oyuncu 6.9 1,184
1956 50 Dram Oyuncu 6.9 7,114
1955 49 Macera Oyuncu 6.6 4,004
1955 49 Macera Oyuncu 6.3 774
1955 49 Macera Oyuncu 5.8 681

İtalya Seyahati
1954 48 Dram Oyuncu 7.3 12,391
1954 48 Dram Senarist 5.7 480
1954 48 Dram Oyuncu 6.6 3,454
1953 47 Komedi Oyuncu 6.7 1,469
1953 47 Oyuncu 6.5 215
1953 Komedi Oyuncu 6.9 435
1952 46 Dram Oyuncu 6.2 698

Kara Şovalye
1952 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 10,272
1952 News Oyuncu 4.6 2,478
1951 45 Oyuncu 5.9 504
1951 45 Dram Oyuncu 6.7 583

Perde Açılıyor
1950 44 Dram Oyuncu 8.2 139,414

Samson ve Dalilâ
1949 43 Macera Oyuncu 6.8 9,058
1949 43 Komedi Oyuncu 6.6 763
1947 41 Macera Oyuncu 6.5 1,715
1947 41 Suç Oyuncu 7.0 4,886

Hayalet ve Bayan Muir
1947 41 Dram Oyuncu 7.8 21,003
1946 40 Dram Oyuncu 6.5 2,474
1946 40 Macera Oyuncu 6.6 1,210
1945 39 Dram Oyuncu 6.7 1,998

Dorian Gray'in Portresi
1945 39 Dram Oyuncu 7.5 14,547

Ölüm Bestesi
1945 39 Suç Oyuncu 7.4 4,163
1944 38 Suç Oyuncu 6.6 683

Şüpheli Adam
1944 38 Suç Oyuncu 7.1 4,125
1943 37 Dram Oyuncu 6.3 225
1943 37 Dram Oyuncu 7.5 3,756
1942 36 Dram Oyuncu 6.7 881
1942 36 Suç Oyuncu 6.4 423

Siyah Kuğu
1942 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 5,116
1942 36 Komedi Oyuncu 7.3 2,524
1942 36 Komedi Oyuncu 5.9 805
1942 36 Suç Oyuncu 6.4 1,211
1942 36 Macera Oyuncu 7.1 1,842
1941 35 Suç Oyuncu 6.5 1,234

İnsan Avı
1941 35 Dram Oyuncu 7.2 6,467
1941 35 Dram Oyuncu 6.3 1,358
1941 35 Suç Oyuncu 6.2 809
1940 34 Dram Oyuncu 5.8 568

Yabancı Muhabir
1940 34 Gizem Oyuncu 7.4 23,890
1940 34 Dram Oyuncu 8.1 147,461
1940 34 Gerilim Oyuncu 7.0 1,527
1939 33 Dram Oyuncu 6.7 2,172
1939 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,809
1939 33 Biyografi Oyuncu 6.5 411
1939 33 Suç Oyuncu 6.2 1,087
1939 33 Dram Oyuncu 5.6 51
1939 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,448
1938 32 Macera Oyuncu 6.1 884
1937 31 Macera Oyuncu 6.3 223
1937 31 Komedi Oyuncu 6.9 945

Dünyamızın Geleceği
1936 30 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 9,140
1936 30 Komedi Oyuncu 6.9 1,604
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film