Giriş Kayıt
Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Rhys Meyers (45)


Oyuncu, Yapımcı

Jonathan Michael Francis O'Keefe, 27 Temmuz 1977 Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu, yapımcı.

Mara Lane ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Maç Sayısı (2005), Kalbini Dinle (2007), Paris'ten Sevgilerle (2010), Hayatımın Çalımı Beckham (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonathan Michael Francis O'Keefe
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1977
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Diğer Bir İsmi: Jonathan Rhys Myers | Jonathan Rhys-Meyers | Jonat
Takma İsmi: Johnny
Burcu: Aslan
Boyu: 1.78 m
8.9 (42 Oy)
  • Currently 178/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (41)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu    
2023 Gerilim Oyuncu    
2022 45 Korku Oyuncu 5.1 68
2022 45 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 783
2021 44 Korku Oyuncu 4.1 757
2021 44 Gerilim Oyuncu 4.2 135
2021 44 Aksiyon Oyuncu 4.3 3,847
2021 44 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
3.9 85
2021 44 Macera Oyuncu 5.3 2,258
2021 44 Gerilim Oyuncu    
2019 42 Aksiyon Oyuncu 5.0 3,616
2018 41 Dram Oyuncu 5.8 1,652
2018 41 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.5 753
2017 40 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,079
2017 40 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.3 26,959
2017 40 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,862
2017 40 Gerilim Oyuncu 6.1 14,170

Kökler
2016 Dram Oyuncu 7.9 8,101
2016 39 Dram Oyuncu 6.4 2,437
2015 38 Dram Oyuncu 5.3 4,241

Bir Başka Ben
2013 36 Gizem Oyuncu 4.6 5,698
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.3 29,535

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 36 Aksiyon Oyuncu 5.8 135,579

Vikingler
2013 Aksiyon Oyuncu 8.5 538,434
2012 35 Dram Oyuncu 5.1 1,387

Hizmetkar Albert Nobbs
2011 34 Dram Oyuncu 6.7 24,899

Paris'ten Sevgilerle
2010 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 118,419
2010 33 Korku Oyuncu 6.0 35,001

İpek Yolu Çocukları
2008 31 Dram Oyuncu 7.0 9,743

Bu Filmde Ben Varım
2008 31 Komedi Oyuncu 6.6 3,851
2007 Dram Oyuncu 8.1 76,156

Kalbini Dinle
2007 30 Dram Oyuncu 7.4 108,411

Görevimiz Tehlike 3
2006 29 Aksiyon Oyuncu 6.9 360,994

Maç Sayısı
2005 28 Dram Oyuncu 7.6 220,288
2005 28 Biyografi Oyuncu 7.2 4,029

Gurur Dünyası
2004 27 Dram Oyuncu 6.2 22,886

Büyük İskender
2004 27 Aksiyon Oyuncu 5.6 171,484
2003 26 Dram Oyuncu 7.0 2,290

Öldüğümde Uyuyacağım
2003 26 Suç Oyuncu 5.8 8,727

Oktan
2003 26 Korku Oyuncu 4.3 3,225
2003 26 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,302

Hayatımın Çalımı Beckham
2002 25 Komedi Oyuncu 6.7 112,110
2002 Dram Oyuncu 5.8 896

Prozac Toplumu
2001 24 Dram Oyuncu 6.2 18,398
2001 24 Dram Oyuncu 5.5 2,569
2000 Macera Oyuncu 7.2 3,007

Cinsel Masumiyetin Kayboluşu
1999 22 Dram Oyuncu 5.4 3,302
1999 22 Dram Oyuncu 7.1 20,882
1999 22 Dram Oyuncu 6.7 13,981
1998 21 Dram Oyuncu 6.2 3,068
1998 21 Dram Oyuncu 6.9 36,530

Tehlikenin Pençesinde
1998 21 Suç Oyuncu 5.9 3,494
1998 21 Dram Oyuncu 5.8 625
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,416

Özgürlüğün Bedeli
1996 19 Biyografi Oyuncu 7.1 32,059
1996 19 Macera Oyuncu 5.8 1,115
1996 19 Dram Oyuncu 6.3 637
1996 19 Komedi Oyuncu 4.5 1,284
1996 News Oyuncu 3.2 864
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,682
1981 News Oyuncu 3.5 2,548
1952 News Oyuncu 4.6 2,252
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023