Giriş Kayıt
Charlotte Rampling

Charlotte Rampling


Oyuncu

Charlotte Rampling, oyuncu.

Bryan Southcombe ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.1976 yılının Ekim ayında Jean-Michel Jarre ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Kızıl Serçe (2018), Şeytan Çıkmazı (1987), Düşes (2008), Hüküm (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: The Legend
9.9 (24 Oy)
  • Currently 198.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki
2024 Aksiyon Oyuncu 8.8 308,394
2021 Belgesel Oyuncu 6.3 7

Her Şey Yolunda
2021 Dram Oyuncu 6.6 512

Dune: Çöl Gezegeni
2021 Aksiyon Oyuncu 8.0 868,809
2021 Dram Oyuncu 6.4 265
2021 Biyografi Oyuncu 6.7 25,653
2020 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 37
2020 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 14
2020 Belgesel Oyuncu 7.0 154
2019 Suç Oyuncu 7.4 3,750
2018 Dram Oyuncu 4.3 232

Bakın Nasıl Kıvırıyoruz
2018 Oyuncu 5.6 564
2018 Dram Oyuncu 5.5 10,644

Kızıl Serçe
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 202,105
2017 Macera Oyuncu 5.7 4,762
2017 Dram Oyuncu 5.9 1,415
2017 Dram Oyuncu 6.4 7,339
2016 Aksiyon Oyuncu 5.6 209,230
2016 Belgesel Oyuncu
4.5 777
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 83
2016 Oyuncu 6.4 2,249
2015 Suç Oyuncu 7.4 10,402

45 Yıl
2015 Dram Oyuncu 7.1 35,201

Yasaklı Oda
2015 Komedi Oyuncu 6.1 3,430
2014 Oyuncu 5.9 212

Genç ve Güzel
2013 Dram Oyuncu 6.7 38,358
2013 Belgesel Oyuncu 6.4 70
2013 Oyuncu 6.9 401
2013 Suç Oyuncu 8.4 127,896
2013 Dram Oyuncu 5.8 460

Lizbon'a Gece Treni
2013 Gizem Oyuncu 6.8 20,827
2012 Dram Oyuncu 7.1 3,658
2012 Dram Oyuncu 5.7 126
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 3,234
2012 Suç Oyuncu 6.2 21,162

Ben, Anna
2012 Dram Oyuncu 6.0 2,326
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 46

Melankoli
2011 Dram Oyuncu 7.1 196,435
2011 Dram Oyuncu 6.0 1,704

Charlotte Rampling: Cazibe
2011 Belgesel Oyuncu 6.8 327

Değirmen Ve Haç
2011 Dram Oyuncu 6.9 4,435

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Oyuncu 7.1 153,552
2010 Komedi Oyuncu 4.7 803

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Oyuncu 5.8 11,671
2010 Dram Oyuncu 6.1 113

Savaş Sırasında Yaşam
2009 Komedi Oyuncu 6.4 7,867
2009 Komedi Oyuncu 5.1 4,189

Annemi Suçla
2009 Dram Oyuncu 5.7 422
2009 Komedi Oyuncu 6.5 1,281

Düşes
2008 Biyografi Oyuncu 6.9 87,423

Babil M.S.
2008 Aksiyon Oyuncu 5.5 98,529

Benim Yıldızlarım
2008 Komedi 5.7 895

Şantaj
2008 Suç Oyuncu 6.0 40,875
2008 Belgesel Oyuncu 6.2 283
2007 Dram Oyuncu 5.8 5,643

Kaotik Ana
2007 Dram Oyuncu 6.3 4,810
2007 Suç Oyuncu 7.1 89

Hayatta İki Kez
2006 Komedi Oyuncu 5.7 717
2006 Suç Oyuncu 8.6 771,157

Temel İçgüdü 2
2006 Dram Oyuncu 4.4 41,660

Kuzey Faresi
2005 Dram Oyuncu 6.7 5,350

Güneye Doğru
2005 Dram Oyuncu 6.3 2,876

Kadın Tuzağı
2004 Animasyon Oyuncu 5.9 21,799

Evin Anahtarları
2004 Dram Oyuncu 7.1 2,476

İnsanlık Suçu
2003 Gerilim Oyuncu 6.2 5,560
2003 Dram Oyuncu 6.2 1,460

Havuz
2003 Dram Oyuncu 6.7 48,423

Öldüğümde Uyuyacağım
2003 Suç Oyuncu 5.8 9,002
2002 Komedi Oyuncu 6.5 2,581
2002 Belgesel Oyuncu 6.4 1,240

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Oyuncu 7.1 167,425
2001 Dram Oyuncu 5.1 590
2001 Gerilim Oyuncu 5.3 3,333

Kumun Altında
2000 Dram Oyuncu 7.0 11,423
2000 Dram Oyuncu 7.1 3,472
2000 Dram Oyuncu 5.8 707

Vişne Bahçesi
1999 Dram Oyuncu 6.4 711
1999 Dram Oyuncu 7.2 1,922

Güvercinin Kanatları
1997 Dram Oyuncu 7.1 13,068

Asfalt Tango
1996 Komedi Oyuncu 8.0 1,890

Gergin Saatler
1996 Dram Oyuncu 4.9 404
1992 Oyuncu 6.7 45
1991 News Oyuncu 7.0 335
1989 Belgesel Oyuncu 7.0 291

Ölüme Birgün Kala
1988 Gizem Oyuncu 6.1 10,983

Şeytan Çıkmazı
1987 Korku Oyuncu 7.2 96,099
1986 Komedi Oyuncu 6.0 1,280
1985 Suç Oyuncu 6.1 749
1984 Komedi Oyuncu 6.1 514

Hüküm
1982 Dram Oyuncu 7.7 46,132
1980 Komedi Oyuncu 7.2 24,026

Katil Balina Orca
1977 Macera Oyuncu 5.7 13,328

Mor Taksi - Aşktan Kaçanlar
1977 Dram Oyuncu 6.5 660
1976 Macera Oyuncu 5.5 392
1975 Belgesel Oyuncu 7.7 322

Elveda Sevgilim
1975 Suç Oyuncu 7.0 9,649
1975 Komedi Oyuncu 6.0 459

Taş Tanrı Zardoz
1974 Fantastik Oyuncu 5.8 24,623

Gece Bekçisi
1974 Dram Oyuncu 6.6 14,789
1973 Biyografi Oyuncu 7.2 982
1972 Korku Oyuncu 6.5 8,212
1971 Dram Oyuncu 6.3 489

Lanetliler
1969 Dram Oyuncu 7.4 9,942
1969 Gizem Oyuncu 5.0 261
1968 Suç Oyuncu 6.1 282
1967 Aksiyon Oyuncu 5.9 707
1966 Komedi Oyuncu 6.9 4,255
1965 Komedi Oyuncu 6.3 3,761

Gençlerin Sevgilisi
1964 Komedi Oyuncu 7.5 48,201
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film