Giriş Kayıt
Slim Pickens

Slim Pickens


Oyuncu

Louis Berton Lindley Jr., 29 Haziran 1919 Kingsburg, California, ABD doğumlu oyuncu.

Gümüş Eyerler (1974), Disneyland (1954), White Line Fever (1975), Honeysuckle Rose (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Louis Berton Lindley Jr.
Doğum Tarihi: 29 Haziran 1919
Doğum Yeri: Kingsburg, California, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
7.4 (5 Oy)
  • Currently 148/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 89 Belgesel Oyuncu 7.4 119
1993 74 Komedi Oyuncu 7.9 2,764

Çığlık
1981 62 Korku Oyuncu 6.5 40,413
1980 61 Aksiyon Oyuncu 6.8 5,939
1980 Müzik Oyuncu 6.3 1,907

Poseidon'a Dönüş
1979 60 Aksiyon Oyuncu 4.7 5,892

Kara Delik
1979 60 Aksiyon Oyuncu 5.9 28,162

1941: Çılgın Dünya
1979 60 Aksiyon Oyuncu 5.8 36,418
1979 60 Belgesel Oyuncu 8.4 57
1979 Western Oyuncu 7.6 2,231

Vahşi Arılar
1978 59 Korku Oyuncu 4.5 8,593
1978 Western Oyuncu 8.2 2,596
1978 Komedi Oyuncu 6.4 2,044

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.3 13,777
1977 58 Dram Oyuncu 5.4 1,401

Beyaz Bufalu
1977 58 Western Oyuncu 6.1 5,268
1976 57 Aile Oyuncu 5.3 379
1976 57 Western Oyuncu 6.7 105
1975 56 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,279
1975 56 Aile Oyuncu 6.4 6,607
1975 56 Dram Oyuncu 5.4 958

Modern Kovboylar
1975 56 Komedi Oyuncu 6.3 2,172
1975 Suç Oyuncu 6.7 2,877
1974 55 Western Oyuncu 5.7 341

Gümüş Eyerler
1974 55 Komedi Oyuncu 7.7 153,438

Eski Dost
1973 54 Dram Oyuncu 7.2 21,207

Kaçış
1972 53 Aksiyon Oyuncu 7.3 35,907
1972 53 Western Oyuncu 6.1 397

Genç Kovboylar
1972 53 Macera Oyuncu 7.4 16,041
1971 Western Oyuncu 7.6 2,420
1971 52 Western Oyuncu 6.3 527

Çöl Şeytanı
1970 51 Komedi Oyuncu 7.2 10,596
1968 49 Aile Oyuncu 6.1 801
1968 49 Komedi Oyuncu 4.7 1,927
1968 49 Western Oyuncu 4.6 117

Dostum Silâhımdır
1967 48 Romantik Oyuncu 7.1 5,292
1967 48 Komedi Oyuncu 6.8 2,479
1967 48 Romantik Oyuncu 6.3 1,518
1967 48 Aksiyon Oyuncu 5.4 52
1966 Komedi Oyuncu 7.3 3,298
1966 47 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,276
1966 47 Western Oyuncu 6.1 447
1965 46 Romantik Oyuncu 6.1 1,033
1965 46 Dram Oyuncu 6.2 148

Tehlikeli Yol
1965 46 Dram Oyuncu 7.3 10,435

Kahraman Binbaşı
1965 46 Macera Oyuncu 6.7 8,878

Dr. Garipaşk
1964 45 Komedi Oyuncu 8.3 520,418
1963 44 Western Oyuncu 6.0 1,182
1962 Western Oyuncu 7.6 3,192

Aşk ve İntikam
1961 42 Western Oyuncu 7.1 13,378
1961 42 Oyuncu 5.9 950
1960 41 Aile Oyuncu 6.1 213
1960 41 Komedi Oyuncu 7.2 54
1959 Macera Oyuncu 7.4 228
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,127
1958 39 Western Oyuncu 6.2 619
1958 39 Macera Oyuncu 6.2 514
1958 Western Oyuncu 8.1 988

Cesur Adam
1958 39 Komedi Oyuncu 6.8 3,041
1957 Aksiyon Oyuncu 8.0 3,648
1957 Western Oyuncu 7.5 3,786
1957 38 Aksiyon Oyuncu 6.3 737

Büyük Lokomotif Soygunu
1956 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,396
1956 37 Aksiyon Oyuncu 6.6 224
1956 37 Western Oyuncu 5.8 239
1955 Dram Oyuncu 8.1 8,856
1955 36 Tarihi Oyuncu 6.3 948
1955 36 Western Oyuncu 5.9 539
1955 Western Oyuncu 7.4 100
1954 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,305

Serseri
1954 35 Aksiyon Oyuncu 6.4 447
1954 35 Western Oyuncu 6.0 466
1953 34 Komedi Oyuncu 6.9 1,824
1953 34 Western Oyuncu 6.2 90
1952 33 Biyografi Oyuncu 6.6 529
1952 Western Oyuncu 7.5 1,079
1952 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 186

Rocky Dağı
1950 31 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,329
1949 Macera Oyuncu 7.7 2,913
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film