Giriş Kayıt
Matthew Perry

Matthew Perry


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Matthew Perry, oyuncu, yapımcı, senarist.

17 Yeniden (2009), Komşum Bir Katil (2000), Katil Komşum Geri Döndü (2004), Ahmaklar Acele Eder (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew Perry Arquette | Matthew L. Perry
Takma İsmi: Matty
9.4 (47 Oy)
  • Currently 187.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (55)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Komedi Yapımcı
Oyuncu
8.6 19,853
2018 Belgesel Oyuncu 6.9 717
2017 Suç Oyuncu 8.3 32,736
2017 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.3 771
2016 Belgesel Oyuncu 6.4 114
2015 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.3 9,707
2014 Belgesel Oyuncu 6.3 1,279
2012 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.5 20,648
2012 Oyuncu 6.3 273
2012 Dram Oyuncu 6.7 324
2011 Komedi Oyuncu 6.7 4,917
2011 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.7 7,311
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,043
2010 Aksiyon Oyuncu 8.9 14,145
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,390
2010 Oyuncu 7.0 217
2009 Suç Oyuncu 8.4 83,241

17 Yeniden
2009 Komedi Oyuncu 6.4 217,312
2008 Belgesel Oyuncu 5.7 305

Arıza Aile
2008 Komedi Oyuncu 6.0 5,574
2007 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 8,783
2006 Biyografi Oyuncu 7.5 12,506
2006 Komedi Oyuncu 8.3 25,276

Figüran
2005 Komedi Oyuncu 8.3 60,593
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,519
2004 Komedi Oyuncu 8.7 1,372

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Oyuncu 5.5 58,786
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,634
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,497

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Oyuncu 5.3 18,871

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Oyuncu 6.1 44,539

Komşum Bir Katil
2000 Komedi Oyuncu 6.7 129,611
1999 Dram Oyuncu 8.9 86,138

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Oyuncu 6.1 20,122

Zoraki Kahramanlar
1998 Macera Oyuncu 5.7 17,809

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.9 36,557

Ahmaklar Acele Eder
1997 Komedi Oyuncu 6.1 39,767
1996 News Oyuncu 3.3 4,274
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,267
1994 News Oyuncu 3.2 969
1994 Komedi Oyuncu 5.2 582

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 1,094,135
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,019
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,329
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,960

Kızım Elden Gidiyor
1989 Komedi Oyuncu 5.4 4,910
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1988 Komedi Oyuncu 5.5 3,095
1985 Komedi Oyuncu 6.6 16,408
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,447
1984 Dram Oyuncu 6.8 6,586
1981 News Oyuncu 3.6 2,789
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film