Giriş Kayıt
Edward Norton

Edward Norton


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Edward Norton, oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

2012 yılının Kasım ayında Shauna Robertson ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Dövüş Kulübü (1999), Geçmişin Gölgesinde (1998), The Incredible Hulk (2008), Sihirbaz (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Edward Harrison | Ed Norton
Takma İsmi: Ed
Web Sitesi:
9.6 (364 Oy)
  • Currently 191.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (91)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Animasyon Oyuncu    

Asteroit Şehir
2023 Komedi Oyuncu 6.6 81,932
2023 Komedi Oyuncu 5.5 765

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven
2022 Suç Oyuncu 7.3 188,171

Fransız Postası
2021 Komedi Oyuncu 7.1 152,228

Öksüz Brooklyn
2019 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.8 63,149
2019 Belgesel Oyuncu 7.9 398

Alita: Savaş Meleği
2019 Aksiyon Oyuncu 7.3 296,331
2018 Komedi Oyuncu 6.6 1,848
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 9,250
2018 Biyografi Yapımcı 4.8 17,267

Köpek Adası
2018 Animasyon Oyuncu 7.8 192,479

Gizli Güzellik
2016 Dram Oyuncu 6.8 105,418

Sosis Partisi
2016 Animasyon Oyuncu 6.1 211,649
2016 Animasyon Oyuncu 5.5 2,293
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,853
2015 Komedi Oyuncu 8.1 2,160
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 871

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Oyuncu 7.7 669,539
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.5 321
2014 Belgesel Yapımcı 6.4 465

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Oyuncu 8.1 893,342
2013 Belgesel Oyuncu 6.7 2,701
2012 Komedi Yapımcı 6.4 29,647

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 317,007

Yükselen Ay Krallığı
2012 Macera Oyuncu 7.8 367,966

Diktatör
2012 Komedi Oyuncu 6.5 337,956

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,978
2011 Belgesel Oyuncu 6.9 45
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,077
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,404

Şantaj
2010 Dram Oyuncu 5.4 43,038
2009 Komedi Oyuncu 6.4 150,023

Çimen Yaprakları
2009 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 28,017
2009 Komedi Oyuncu 8.5 490,215
2009 Belgesel Yapımcı 6.2 1,154
2009 Belgesel Oyuncu 7.0 327
2009 Komedi Oyuncu 7.0 4,118
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,911

Zafer ve Gurur
2008 Suç Oyuncu 6.6 63,565
2008 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.6 526,639

Zach Galifianakis'le İki Eğreltiotu Arasında
2008 Komedi Oyuncu 8.4 9,695

Duvak
2006 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.4 96,237

Sihirbaz
2006 Dram Oyuncu 7.5 390,992

Aşk Vadisi
2005 Dram Editör
Oyuncu
Yapımcı
6.4 19,023

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Oyuncu 7.3 318,943
2005 Belgesel Oyuncu 7.6 221
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,536

Gün Batarken
2004 Aksiyon Oyuncu 6.2 50,068

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.0 390,729
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,667
2003 Oyuncu 6.5 1,060
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,549

25. Saat
2002 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.6 185,114
2002 Biyografi Oyuncu
7.3 95,800

Kızıl Ejder
2002 Suç Oyuncu 7.2 292,979

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Oyuncu 6.3 42,814

Komplo
2001 Aksiyon Oyuncu 6.8 134,712
2001 Belgesel Oyuncu 6.5 907

Aramızdaki Sarışın
2000 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
6.4 53,352
2000 Aile Oyuncu 6.6 734

Dövüş Kulübü
1999 Dram Oyuncu 8.8 2,347,445

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Oyuncu 8.5 1,193,888

Tutku Ağı
1998 Suç Oyuncu 7.3 160,923
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,679

Herkes Seni Seviyorum Der
1996 Komedi Oyuncu 6.7 39,606

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Oyuncu 7.3 101,232

İlk Korku
1996 Suç Oyuncu 7.7 249,183
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,313
1994 Komedi Oyuncu 6.4 96
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,056
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,354
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,965

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 438,999
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,344
1981 News Oyuncu 3.6 2,805
1975 Komedi Oyuncu 8.0 53,094
1952 News Oyuncu 4.6 2,487
- Tarihi Senarist
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film