Giriş Kayıt
Mr. T

Mr. T


Oyuncu

Mr. T, oyuncu.

A Takımı (1983), D.C. Cab (1983), Judgment (2001), Köfte Yağmuru (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

8.1 (7 Oy)
  • Currently 162.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Oyuncu 7.8 6,922
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,684
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 381

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 261,084
2008 Aksiyon 5.5 22,577
2007 Oyuncu 4.3 127
2006 Dram Oyuncu 7.1 232,668
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 812
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,566
2002 Aksiyon Oyuncu 5.9 36,445
2001 Komedi Oyuncu 5.8 117,098
2001 Dram Oyuncu 4.9 740

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Oyuncu 4.2 51,171

Sabrina'nın Maceraları
1999 Animasyon Oyuncu 5.9 3,853
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 3,363
1996 Komedi Oyuncu 5.8 3,438

Çıplak Casus
1996 Komedi Oyuncu 5.3 40,657
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,327
1996 News Oyuncu 3.2 942
1994 News Oyuncu 3.2 975
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,058
1993 Komedi Oyuncu 6.4 8,276
1988 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu    

Rocky 4
1985 Dram Oyuncu 6.9 228,228
1983 Aksiyon Oyuncu 5.5 5,307

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.5 42,197

Rocky 3
1982 Dram Oyuncu 6.8 212,943
1981 News Oyuncu 3.6 2,811

Cazcı Kardeşler
1980 Aksiyon Oyuncu 7.9 216,189
1975 Komedi Oyuncu 8.0 53,132
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film