Giriş Kayıt
Mary McDonnell

Mary McDonnell (67)


Oyuncu

Mary Eileen McDonnell, 28 Nisan 1952 Wilkes-Barre, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

1984 yılının Eylül ayında Randle Mell ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Kurtuluş Günü (1996), Kurtlarla Dans (1990), Savaş Yıldızı Galactica (2004), Savaş Yıldızı Galactica (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mary Eileen McDonnell
Doğum Tarihi: 28 Nisan 1952
Doğum Yeri: Wilkes-Barre, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Mary Mcdonnell
Burcu: Boğa
Boyu: 1.68 m
8.5 (10 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Oyuncu 7.6 10,873

Oyunun Sonu
2011 59 Dram Oyuncu 7.1 107,981

Çığlık 4
2011 59 Korku Oyuncu 6.1 119,711
2009 57 Komedi Oyuncu 6.2 151
2009 57 Komedi Oyuncu 5.7 198
2009 57 Belgesel Oyuncu 7.6 184
2007 55 Aksiyon Oyuncu 7.6 20,127
2006 54 Belgesel Oyuncu
7.1 150
2005 53 Dram Oyuncu 6.0 1,372
2005 Suç Oyuncu 7.6 21,320
2005 Dram Oyuncu 7.6 216,658

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 142,867

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Oyuncu 8.6 62,298
2003 Belgesel Oyuncu 7.1 33

Karanlık Yolculuk
2001 49 Dram Oyuncu 8.0 703,731
1999 47 Komedi Oyuncu 6.8 8,567
1999 47 Dram Oyuncu 6.2 358
1998 46 Komedi Oyuncu 4.6 155
1997 45 Suç Oyuncu 7.9 12,308

Kurtuluş Günü
1996 44 Aksiyon Oyuncu 7.0 499,646

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 46,682
1994 42 Dram Oyuncu 6.2 11,218
1992 40 Dram Oyuncu 7.4 4,687

Şifreciler
1992 40 Komedi Oyuncu 7.1 49,430

Şehrin Kalbi
1991 39 Suç Oyuncu 6.9 14,108

Kurtlarla Dans
1990 38 Macera Oyuncu 8.0 222,786
1987 35 Dram Oyuncu 7.9 6,541
1986 34 Dram Oyuncu 6.6 124
1984 32 Komedi Oyuncu 6.4 1,340
1956 Dram Oyuncu 6.0 1,722
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,821) The 100 (1,659) Euphoria (1,305) Fear the Walking Dead (1,303) La casa de papel (1,133) Chernobyl (1,041) The Big Bang Theory (1,029) 13 Reasons Why (1,011) Yellowstone (985) Legion (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019