Giriş Kayıt
Tina Majorino

Tina Majorino (34)


Oyuncu

Tina Marie Majorino, 07 Şubat 1985 Westlake, California, ABD doğumlu oyuncu.

Erkek Severse (1994), Legends (2014), Corrina, Corrina (1994), Andre (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tina Marie Majorino
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1985
Doğum Yeri: Westlake, California, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.65 m
8.4 (7 Oy)
  • Currently 168.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (82)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 43,401
2014 29 Suç Oyuncu 6.8 47,618
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 12,314
2012 27 Komedi Oyuncu 6.5 44
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 2,700
2010 Dram Oyuncu 7.0 729
2008 Dram Oyuncu 7.9 220,112
2007 22 Biyografi Oyuncu 6.5 1,699
2006 Dram Oyuncu 7.6 19,223
2005 Komedi Oyuncu 7.8 130,711
2005 Dram Oyuncu 7.6 216,208

Veronica Mars 3
2004 Dram Oyuncu 8.3 63,192

Napoleon Dinamit
2004 19 Komedi Oyuncu 6.9 185,763
1999 14 Macera Oyuncu 6.3 7,230
1997 Dram Oyuncu 6.5 520
1997 12 Komedi Oyuncu 5.2 196
1997 12 Biyografi Oyuncu 6.7 1,948

Su Dünyası
1995 10 Aksiyon Oyuncu 6.2 168,158
1994 9 Komedi Oyuncu 6.6 11,587

Erkek Severse
1994 9 Dram Oyuncu 6.6 19,119
1994 9 Macera Oyuncu 5.7 6,007
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,704
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019