Giriş Kayıt


Oyuncu, Yapımcı, Sanat Bölümü

, oyuncu, yapımcı, sanat bölümü.

Yıldızlararası (2014), Dağcı (1993), Skandal (2019), Aşka Yolculuk (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Lithcow
Takma İsmi: Jiggles
Web Sitesi:
8.8 (20 Oy)
  • Currently 175/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Biyografi Oyuncu 7.9 3,655

Dolunay Katilleri
2023 Suç Oyuncu 7.6 248,266
2023 Suç Oyuncu 6.6 1,998
2022 Aksiyon Oyuncu 7.6 49,055
2021 Suç Oyuncu 8.1 90,396
2021 Belgesel Oyuncu    
2020 Suç Oyuncu 7.6 28,949
2020 Belgesel Oyuncu 8.2 6,109

Skandal
2019 Biyografi Oyuncu 6.8 112,076

Gece Kuşu
2019 Komedi Oyuncu 6.5 41,021
2019 Dram Oyuncu 5.9 2,395

Hayvan Mezarlığı
2019 Korku Oyuncu 5.7 99,040
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 1,440
2017 Komedi Oyuncu 5.8 72,255

Babalar Savaşıyor 2
2017 Komedi Oyuncu 6.0 82,754

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 334
2017 Komedi Oyuncu 6.0 10,871
2017 Komedi Oyuncu 7.9 6,623
2016 Belgesel Oyuncu 6.7 57
2016 Dram Oyuncu 7.5 83,091
2016 Biyografi Oyuncu 8.6 258,672

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 324,677
2015 Belgesel Oyuncu 7.6 6,517

Yıldızlararası
2014 Macera Oyuncu 8.7 2,121,092

Yolcu
2014 Dram Oyuncu 6.6 35,978

Aşk Başkadır
2014 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
6.7 13,351
2014 Belgesel Oyuncu 8.8 2,664
2013 Komedi Oyuncu 7.8 12,761
2013 Macera Oyuncu 6.9 13,005
2012 Komedi Oyuncu 6.2 151,238

Oyuncu Seçimi
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 1,639
2012 Animasyon Oyuncu 6.3 1,267

Kampanya
2012 Komedi Oyuncu 6.1 137,323
2012 Belgesel Oyuncu 8.0 695

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Oyuncu 5.6 89,976
2011 Belgesel Oyuncu 8.2 3,439

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 574,553
2010 Oyuncu 7.0 217

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Oyuncu 6.4 111,044
2009 Belgesel Oyuncu 8.6 1,959
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 61
2009 Dram 6.0 1,926
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,889

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Oyuncu 5.8 83,411

Rüya Kızlar
2006 Dram Oyuncu 6.6 77,510
2006 Suç Oyuncu 8.6 774,842
2005 Komedi Oyuncu 8.4 39,197
2005 Belgesel Oyuncu 7.8 642
2005 Komedi Oyuncu 8.3 732,314
2005 Müzik Oyuncu 7.2 177

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Oyuncu 6.9 15,326
2004 Biyografi Oyuncu 7.1 51,081
2003 Komedi Oyuncu 6.2 6,058
2003 Belgesel Oyuncu 5.7 481

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Oyuncu 6.2 52,059

Şrek
2001 Animasyon Oyuncu 7.9 739,331
2001 Animasyon Oyuncu 6.9 2,493

Rugratlar Paris'te
2000 Animasyon Oyuncu 6.2 13,697
2000 Macera Yapımcı
Oyuncu
6.1 1,773
1999 Belgesel Oyuncu 8.0 10

Dava
1998 Dram Oyuncu 6.6 31,197
1998 Suç Oyuncu 5.5 1,070
1998 Komedi Oyuncu 5.7 5,069
1998 News Oyuncu 3.0 2,420
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,586
1996 Belgesel Oyuncu 8.4 2,160
1996 Komedi Oyuncu 7.8 55,959

Kahraman Pilotlar
1995 Dram Oyuncu 7.1 7,132
1995 Belgesel Oyuncu 7.8 276
1995 Dram Oyuncu 5.6 145
1994 Komedi Oyuncu 6.0 3,001
1994 Dram Oyuncu 5.9 4,905
1994 News Oyuncu 3.2 970
1994 Komedi Oyuncu 5.0 2,727

Pelikan Dosyası
1993 Suç Oyuncu 6.6 96,516
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,028
1993 Romantik Oyuncu 5.9 810

Dağcı
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 140,548

İçimizdeki Şeytan
1992 Suç Oyuncu 6.1 17,530
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961
1991 Dram Oyuncu 6.8 3,553

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Oyuncu 6.2 20,601

L.a. Hikayesi
1991 Komedi Oyuncu 6.7 34,554
1990 Aksiyon Oyuncu 6.9 30,676
1990 Macera Oyuncu 5.0 160
1989 Komedi Oyuncu 5.5 956
1988 Dram Oyuncu 5.7 833
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1987 Komedi Oyuncu 6.1 38,437

Manhattan Projesi
1986 Komedi Oyuncu 6.1 6,901
1985 Macera Oyuncu 6.2 15,634
1985 Dram Oyuncu 4.7 1,024
1984 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 57,622
1984 Macera Oyuncu 6.2 29,639
1984 Dram Oyuncu 6.6 93,103

Ertesi Gün
1983 Dram Oyuncu 7.0 18,353

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Oyuncu 7.4 65,875

Alacakaranlık Kuşağı
1983 Fantastik Oyuncu 6.4 41,475

Garp’ın Küçük Dünyası
1982 Komedi Oyuncu 7.1 29,176
1981 News Oyuncu 3.6 2,792

Patlama
1981 Gizem Oyuncu 7.4 64,323
1980 Dram Oyuncu 6.7 130

Bütün O Jazz
1979 Dram Oyuncu 7.8 35,679
1979 Komedi Oyuncu 6.5 681
1978 Komedi Oyuncu 6.4 2,408
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,763
1976 Gerilim Oyuncu 6.7 11,728
1975 Komedi Oyuncu 8.0 53,003
1974 Belgesel Oyuncu 8.7 3,123
1971 Biyografi Oyuncu 7.9 908
1952 News Oyuncu 4.6 2,478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film