Giriş Kayıt
Barry Levinson

Barry Levinson (82)


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Barry Levinson, 06 Nisan 1942 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen, senarist, oyuncu.

1977 yılının Aralık ayında Valerie Curtin ile evlendi.

Yağmur Adam (1988), Kardeş Gibiydiler (1996), Günaydın Vietnam (1987), Küre (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1942
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.8 m
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 82 Biyografi Yönetmen    
2024 Suç Yapımcı 7.2 1,947
2022 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.1 644
2021 79 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
6.7 6,288
2021 79 Belgesel Oyuncu 8.2 5,703
2021 79 Belgesel Oyuncu 8.2 138
2021 Dram Yönetmen
Yapımcı
8.6 79,298
2021 Belgesel Oyuncu 7.7 69
2021 79 Komedi Oyuncu 6.6 2,248
2020 78 Belgesel Yapımcı    
2019 Suç Yapımcı 7.6 15,628
2018 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
6.5 7,626

Yalanlar Büyücüsü
2017 75 Biyografi Yapımcı
Yönetmen
6.8 28,912
2016 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.0 11,183
2016 Suç Yapımcı 7.6 894
2015 73 Komedi Yönetmen 5.5 12,782

Dönüm Noktası
2014 72 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.6 7,215
2013 71 Biyografi Oyuncu 6.7 2,595
2013 71 Biyografi Yapımcı 6.2 7,961
2013 71 Komedi 4.7 345

Körfez
2012 70 Korku Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.7 29,823
2012 Aksiyon Yapımcı 7.5 11,058
2012 70 Belgesel Oyuncu 7.6 13,727
2011 Biyografi Yapımcı 7.7 7,265

Mutlu Bir Gün
2011 69 Dram 6.0 4,588

Doktor Ölüm
2010 68 Biyografi Yapımcı
Yönetmen
7.5 30,467
2009 Aksiyon Yapımcı 7.3 1,555
2009 67 Belgesel Yönetmen 6.1 302
2008 Spor Oyuncu 7.1 48

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 66 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.6 28,593

Arı Filmi
2007 65 Animasyon Oyuncu 6.1 180,978

Yılın Başkanı
2006 64 Komedi Senarist
Yönetmen
6.2 35,273

Kıskanç
2004 62 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.8 32,394

Paralel Öyküler
2004 62 Dram Yapımcı 6.1 1,906
2004 Suç Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.9 148
2003 61 Komedi Yapımcı 6.0 7,748

Anlatamadım mı?
2002 60 Komedi Yapımcı 5.9 89,730

Tutku
2002 60 Dram Yapımcı 6.3 13,734

Haydut
2001 59 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.5 71,166
2000 58 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Müzik
6.2 1,749

Kusursuz Fırtına
2000 58 Aksiyon Yapımcı 6.5 178,777
2000 58 Suç Yapımcı 7.8 2,047

Gençlik Yılları
1999 57 Dram Yönetmen
Yapımcı
Senarist
7.0 7,070
1998 56 Komedi Yapımcı 5.1 8,960

Küre
1998 56 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.1 112,894
1997 Suç Yapımcı 8.7 107,299

Başkanın Adamları
1997 55 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.1 88,762

Köstebek
1997 55 Biyografi Yapımcı 7.7 334,044
1997 55 Komedi Yapımcı 6.6 2,311

Kardeş Gibiydiler
1996 54 Suç Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.5 238,488

Küçük Prenses
1995 53 Dram Yapımcı 7.6 36,863

Şike
1994 52 Dram Oyuncu 7.5 73,615

Taciz
1994 52 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.2 54,638
1994 52 Suç Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.3 3,661
1993 51 Komedi Yapımcı 5.5 1,824
1993 Suç Yapımcı
Yönetmen
8.7 14,277

Oyuncaklar
1992 50 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Senarist
5.1 33,736
1991 49 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
6.8 31,110
1991 49 Komedi Yapımcı 6.8 10,607
1990 48 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.2 6,808

Yağmur Adam
1988 46 Dram Oyuncu
Yönetmen
8.0 549,285

Günaydın Vietnam
1987 45 Biyografi Yönetmen 7.3 154,803

Tenekeciler
1987 45 Komedi Yönetmen
Senarist
6.6 9,827
1986 44 Aksiyon Müzik 5.1 775
1985 43 Aksiyon Yönetmen 6.8 23,506

Doğuştan Yetenekli
1984 42 Dram Yönetmen 7.4 52,705
1984 42 Komedi Senarist 6.0 3,174

Sıkı Dostlar
1982 40 Komedi Senarist 5.5 3,230
1982 40 Komedi Senarist 7.4 115,200
1982 40 Komedi Senarist
Yönetmen
7.0 22,907

Dünyanın Tarihi
1981 39 Komedi Oyuncu 6.8 55,453

Hayata dönüs
1980 38 Dram Senarist 7.0 2,310

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 37 Suç Senarist 7.4 40,017

Yükseklik Korkusu
1977 35 Komedi Senarist
Oyuncu
6.6 24,008

Deli Dolu
1976 34 Komedi Oyuncu
Senarist
6.7 18,558
1967 Komedi Senarist 8.7 7,361
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film