Giriş Kayıt
Sergio Leone

Sergio Leone (95)


Yönetmen Asistanı, Senarist, Yönetmen

Sergio Leone, 03 Ocak 1929 Rome, Lazio, İtalya doğumlu yönetmen asistanı, senarist, yönetmen.

Carla Leone ile evlendi. 19 yılın ardından 1989 yılının Nisan ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.

Bisiklet Hırsızları (1948), Adsız Kahraman (1973), Nereye Gidiyorsunuz? (1951), İnsanlık Uğruna (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ocak 1929
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Bob Robertson | Sergio
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.7 m
9.9 (75 Oy)
  • Currently 197.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 88 Belgesel Oyuncu 7.3 1,832

Zincirsiz
2012 83 Dram 8.5 1,700,830
2012 83 Aksiyon 5.4 1,202
2011 82 Kısa Metraj 7.5 78
2009 80 Komedi 3.4 426
2004 75 Aksiyon 8.0 808,211
2004 75 Dram 6.9 1,076
2003 Belgesel Oyuncu 7.1 208
2000 Belgesel Oyuncu 7.7 450

Affedilmeyen
1992 63 Western 8.2 437,131
1986 57 Senarist
Yapımcı
6.5 1,467

Bir Zamanlar Amerika'da
1984 55 Suç Yönetmen
Senarist
8.3 378,761
1981 52 Komedi Yapımcı 7.4 4,255
1980 51 Komedi Yapımcı 7.2 2,878
1979 50 Dram Yapımcı 7.0 370
1977 48 Komedi Yapımcı 6.9 592

İntikam Günü
1975 46 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.2 5,876

Adsız Kahraman
1973 44 Western Senarist
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.3 29,650

Yabandan Gelen Adam
1971 42 Western Yönetmen
Senarist
7.6 37,614

Bir İp, Bir Tabanca...
1969 40 Western Yönetmen Asistanı
6.7 2,407

Bir Zamanlar Batıda
1968 39 Western Senarist
Yönetmen
8.5 349,825

İyi, Kötü ve Çirkin
1966 37 Western Yönetmen
Senarist
8.8 813,347

Birkaç Dolar İçin
1965 36 Western Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Çeşitli
8.2 275,408

Bir Avuç Dolar
1964 35 Aksiyon Yönetmen
Senarist
7.9 233,369
1963 34 Macera Senarist 6.3 52
1962 33 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 173
1962 33 Macera Yönetmen Asistanı 5.7 2,196
1961 32 Aksiyon Senarist 5.8 967

Rodos Heykeli
1961 32 Macera Senarist
Yönetmen
5.8 4,229
1961 32 Macera Senarist 7.1 73

Pompei'nin Son Günleri
1959 30 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Senarist
5.6 1,307
1959 30 Macera Yönetmen Asistanı 8.1 254,181

İnsanlık Uğruna
1959 30 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 11,744
1959 30 Macera Yönetmen Asistanı
Senarist
5.3 350
1958 29 Dram Senarist
Yönetmen Asistanı
6.1 130

Truvalı Helen
1956 27 Macera Yönetmen Asistanı 6.1 2,516
1954 25 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 162
1952 23 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 219

Nereye Gidiyorsunuz?
1951 22 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 16,814
1951 22 Oyuncu 5.4 62
1949 20 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 254

Bisiklet Hırsızları
1948 19 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
8.3 175,625
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film