Giriş Kayıt
Cloris Leachman

Cloris Leachman


Oyuncu

Cloris Leachman, oyuncu.

1953 yılının Nisan ayında George Englund ile evlendi. 25 yılın ardından 1978 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 5 çocukları oldu.

Mükemmel (2004), Beerfest (2006), Yükseklik Korkusu (1977), The Beverly Hillbillies (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Oyuncu 5.0 11,274

Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ
2020 Animasyon Oyuncu 6.9 53,853
2020 Dram Oyuncu 6.5 641
2020 Komedi Oyuncu 4.2 148
2019 Dram Oyuncu 7.0 621
2019 Komedi Oyuncu 7.6 330
2018 Komedi Oyuncu 5.2 1,660
2018 Biyografi Oyuncu 7.3 18,607

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Oyuncu 7.6 93,406
2016 Komedi Oyuncu 5.8 8,142
2016 Biyografi Oyuncu 4.8 719
2016 Animasyon Oyuncu 7.5 2,541
2016 Dram Oyuncu 6.8 673
2016 Komedi Oyuncu 5.3 3,026
2015 Komedi Oyuncu 5.7 871
2015 Aksiyon Oyuncu 6.3 56,007
2015 Komedi Oyuncu 5.7 273
2015 Belgesel 8.1 7,955

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Oyuncu 6.6 80,768
2015 Belgesel Oyuncu 7.3 1,043
2014 Komedi Oyuncu 7.1 16,329

Yetişkinler Dünyası
2013 Komedi Oyuncu 6.1 18,775

Crood’lar
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 233,998
2013 Komedi Oyuncu 7.2 65
2012 Komedi Oyuncu 5.7 26,020
2012 Aile Oyuncu 1.7 15,479
2012 Animasyon Oyuncu 1.3 11,986
2011 Dram Oyuncu 4.3 1,924
2011 Müzik Oyuncu 5.5 298
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 93,459

Yine mi Sen?
2010 Komedi Oyuncu 5.7 54,706
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,408
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 79,208
2010 Komedi Oyuncu 8.1 41,012

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 114,263
2010 Komedi Oyuncu 5.6 390

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera 8.4 1,601,195

Yılın Bahçesi
2009 Komedi Oyuncu 4.8 635
2009 Western Oyuncu 6.7 1,520

Küçük Deniz Kızı Ponyo
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 165,921

Kadınlar
2008 Komedi Oyuncu 5.0 23,252

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Oyuncu 6.2 48,131
2008 Komedi Oyuncu 7.4 2,195
2008 Belgesel Oyuncu 7.9 256
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 57,896

Kara Göl 2
2007 Korku Oyuncu 3.2 7,502
2006 Komedi Oyuncu 6.2 71,684

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Oyuncu 5.1 129,940
2005 Dram Oyuncu 5.9 1,568

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Oyuncu 6.3 95,393
2005 Aile Oyuncu 4.9 10,503

James Dean Daima Genç
2005 Belgesel Oyuncu 7.4 303

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Oyuncu 6.4 196,832
2005 Belgesel Oyuncu 6.9 54
2005 Komedi Oyuncu 9.0 725,527
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,542

Mükemmel
2004 Komedi Oyuncu 6.4 88,949

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi Oyuncu 7.1 155,621

Alex Ve Emma
2003 Komedi Oyuncu 5.5 13,936
2003 Oyuncu 6.5 1,060
2002 Komedi Oyuncu 5.3 500
2000 Dram Oyuncu 4.9 487

İş Bitirici
2000 Komedi Oyuncu 4.8 13,227

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu 8.2 143,904

50 Cesur Kemancı
1999 Dram Oyuncu 6.8 13,388

Demir Dev
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 230,612
1999 Dram Oyuncu 6.9 774
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 2,060
1996 Animasyon Oyuncu 6.8 60,721
1996 News Oyuncu 3.3 4,275

Bağlılık Yemini
1995 Komedi Oyuncu 6.8 32,759
1994 Animasyon Oyuncu 5.3 7,365
1994 Dram Oyuncu 6.0 8,117

Çifte Bela
1993 Macera Oyuncu 5.8 3,911
1993 Komedi Oyuncu 5.0 19,978
1993 Komedi Oyuncu 5.4 5,059

Yanlış Hüküm
1993 Suç Oyuncu 6.0 197
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,969
1990 Dram Oyuncu 6.0 3,088
1989 Dram Oyuncu 6.4 6,367
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,345
1987 Aile Oyuncu 6.5 1,437

Gökteki Kale
1986 Animasyon Oyuncu 8.0 184,254
1986 Dram Oyuncu 4.5 233
1985 Suç Oyuncu 7.0 455
1982 Komedi Oyuncu 5.1 201
1981 News Oyuncu 3.6 2,808

Dünyanın Tarihi
1981 Komedi Oyuncu 6.8 55,586
1980 Komedi Oyuncu 6.0 531
1980 Aile Oyuncu 4.9 6,316
1980 Dram Oyuncu 6.7 130
1979 Komedi Oyuncu 5.8 2,975
1979 Macera Oyuncu 7.6 39,626
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,374

Facia
1979 Dram Oyuncu 6.2 1,514

Yükseklik Korkusu
1977 Komedi Oyuncu 6.6 24,070
1977 Komedi Oyuncu 6.0 1,022
1977 Animasyon Oyuncu 6.8 538

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.3 13,869
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,006
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 10,234
1975 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,058

Genç Frankeştayn
1974 Komedi Oyuncu 8.0 170,263
1974 Suç Oyuncu 5.5 348
1974 Komedi Oyuncu 6.8 2,956
1974 Dram Oyuncu 6.2 1,987

Gangsterler Kralı
1973 Aksiyon Oyuncu 6.9 5,929
1973 Gizem Oyuncu 5.6 218
1973 Aile Oyuncu 6.0 652

Son Gösteri
1971 Dram Oyuncu 8.0 52,786
1971 Komedi Oyuncu 7.9 1,574
1970 Dram Oyuncu 6.1 433
1970 Komedi Oyuncu 8.3 10,278
1970 Komedi Oyuncu 6.6 1,395

Bugünün Adamı
1970 Dram Oyuncu 5.5 1,391

Sonsuz Ölüm
1969 Biyografi Oyuncu 8.0 227,820
1968 Western Oyuncu 7.1 427
1966 Komedi Oyuncu 7.3 3,311
1962 Western Oyuncu 7.6 3,204
1962 Dram Oyuncu 5.5 1,050
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,285
1961 Dram Oyuncu 7.0 1,007
1959 Suç Oyuncu 7.9 279
1958 Dram Oyuncu 8.0 224
1956 Dram Oyuncu 6.8 1,699
1955 Dram Oyuncu 7.6 135
1955 Suç Oyuncu 8.5 19,471
1955 Dram Oyuncu 8.1 8,899

Öp Beni Öldüresiye
1955 Suç Oyuncu 7.5 22,259
1954 Macera Oyuncu 6.5 3,858
1954 Dram Oyuncu 7.4 361
1953 Komedi Oyuncu 6.9 438
1952 News Oyuncu 4.6 2,492
1950 Dram Oyuncu 7.4 102
1948 Dram Oyuncu 7.6 137
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film