Giriş Kayıt
Greg Kinnear

Greg Kinnear


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Greg Kinnear, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1999 yılının Mayıs ayında Helen Labdon ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Küçük Gün Işığım (2006), Benden Bu Kadar (1997), Mesajınız Var (1998), Bir Zamanlar Askerdik (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

8.2 (22 Oy)
  • Currently 163.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Oyuncu    
2022 Biyografi Oyuncu 8.1 108,193
2022 Komedi Oyuncu 7.0 6,083

Rüya Ülkesi
2021 Dram Oyuncu 6.2 14,041
2020 Macera Oyuncu 5.7 30,502
2020 Komedi Oyuncu 6.3 10,654

Tuhaf Ama Gerçek
2019 Gerilim Oyuncu 5.9 5,668
2019 Dram Oyuncu 5.4 2,013
2019 Dram Oyuncu 6.5 15,583
2019 Komedi Yönetmen
Oyuncu
5.4 962
2019 Dram Oyuncu 6.0 18,459
2018 Dram Oyuncu 7.2 9,472

Aslında Sen de Benim Gibisin
2017 Dram Oyuncu 6.6 8,596
2017 Komedi Oyuncu 7.3 17,912
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 18,934

Küçük Adamlar
2016 Dram Oyuncu 6.7 7,849
2016 Dram Oyuncu 6.8 5,633
2015 Belgesel 8.6 53,370
2014 Dram Oyuncu 5.8 28,776
2014 Komedi Oyuncu 5.7 318
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,147
2014 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.8 3,380
2014 Komedi Oyuncu 5.3 1,803
2014 Animasyon Oyuncu 8.8 192,428
2014 Belgesel Oyuncu 6.5 806

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 193,329

İngilizce Hocası
2013 Komedi Oyuncu 5.7 13,160

Çatlak Film
2013 Komedi Oyuncu 4.3 113,064
2012 Komedi Oyuncu 7.2 92,329

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Oyuncu 5.0 21,268
2011 Komedi Oyuncu 7.0 10,984
2011 Dram Oyuncu 7.6 7,725
2011 Komedi Oyuncu 6.2 5,416
2011 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,836
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,077

Güzel Günler
2010 Suç 6.3 61,027
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,406

Son Şarkı
2010 Dram Oyuncu 6.0 92,966

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 143,226
2009 Komedi Oyuncu 8.5 490,625
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,915

Zeka Pırıltısı
2008 Biyografi Oyuncu 7.0 17,878

Hayalet Şehir
2008 Komedi Oyuncu 6.7 78,121
2008 Komedi Oyuncu 6.0 47,663

Sevgi Ziyafeti
2007 Komedi Oyuncu 6.5 17,162
2007 Oyuncu 7.1 1,543

Küçük Gün Işığım
2006 Komedi Oyuncu 7.8 521,860

Bilinmeyen
2006 Suç Oyuncu 6.4 31,569
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,174

Yenilmez
2006 Biyografi Oyuncu 7.0 75,785

Hamburger Cumhuriyeti
2006 Komedi Oyuncu 6.3 25,274

Matador
2005 Komedi Oyuncu 6.7 46,524
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 460
2005 Komedi Oyuncu 5.8 22,931

Robotlar
2005 Animasyon Oyuncu 6.4 163,340
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,537

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Oyuncu 4.8 26,580

Canım Babacığım
2003 Belgesel 7.6 27,367

Takıldım Sana
2003 Komedi Oyuncu 5.8 55,281
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,677
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,557
2002 Biyografi Oyuncu 6.7 15,103

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Oyuncu 7.2 152,260
2001 Komedi Oyuncu 6.2 3,382

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Oyuncu 6.1 27,565
2000 Komedi Oyuncu 5.6 9,872

Üçüncü Göz
2000 Dram Oyuncu 6.7 75,324
2000 Komedi Oyuncu 5.3 30,469

Hemşire Betty
2000 Komedi Oyuncu 6.3 36,283

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Oyuncu 6.1 70,953

Mesajınız Var
1998 Komedi Oyuncu 6.7 231,245

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Oyuncu 7.7 320,702
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,679

Bir Gülücük İçin
1997 Komedi Oyuncu 4.8 1,541
1996 Animasyon Oyuncu 6.8 60,710
1996 Komedi Oyuncu 5.5 4,240
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,322
1995 Komedi Oyuncu 6.3 44,747
1994 News Oyuncu 3.2 975
1994 Komedi Oyuncu 5.1 10,612
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,056
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,356
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,967
1990 Dram Oyuncu 7.0 540
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,344
1981 News Oyuncu 3.6 2,808
1952 News Oyuncu 4.6 2,492
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film