Giriş Kayıt
Ben Kingsley

Ben Kingsley (75)


Oyuncu, Yapımcı

Krishna Bhanji, 30 Aralık 1943 Scarborough, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

Angela Morant ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.1978 yılının Temmuz ayında Alison Sutcliffe ile evlendi. 14 yılın ardından 1992 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.2007 yılının Eylül ayında Daniela Lavender ile evlendi.

Schindler'in Listesi (1993), Zindan Adası (2010), Hugo (2011), Orman Çocuğu (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Krishna Bhanji
Doğum Tarihi: 30 Aralık 1943
Doğum Yeri: Scarborough, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sir Ben Kingsley
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.73 m
8.7 (84 Oy)
  • Currently 174.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (43)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 6.2 1,165
2019 Dram Oyuncu 7.5 898
2018 75 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,451
2018 Animasyon Oyuncu 7.2 3,888

Komplo
2018 75 Dram Oyuncu 6.2 3,432
2018 75 Biyografi Oyuncu 6.5 22,194
2018 Reality-TV Oyuncu 8.4 3,190
2017 74 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.4 1,358
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 5,113
2017 74 Aksiyon Oyuncu 5.7 13,658

Savaş Makinesi
2017 74 Komedi Oyuncu 6.0 35,507

Osmanlı Subayı
2017 74 Dram Oyuncu 6.6 22,887

Otoban
2016 73 Aksiyon Oyuncu 5.7 13,470

Orman Çocuğu
2016 73 Macera Oyuncu 7.4 243,725
2015 72 Biyografi Oyuncu 6.0 6,706

Tehlikeli Yürüyüş
2015 72 Macera Oyuncu 7.3 110,774
2015 72 Aksiyon Oyuncu 6.5 81,495

Firavun Tut
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 7,343
2015 72 Macera Oyuncu 5.1 2,947
2015 72 Dram Oyuncu 5.6 22,512
2015 72 Belgesel Oyuncu 7.5 774

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 71 Macera Oyuncu 6.2 94,669

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 71 Aksiyon Oyuncu 6.0 151,829

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 71 Animasyon Oyuncu 6.8 51,184
2014 71 Komedi Oyuncu 6.4 6,809
2014 71 Korku Oyuncu 6.8 46,598
2014 Komedi Oyuncu 7.4 14,423

Marvel Tek Sayı: Yaşasın Kral
2014 71 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 7,291
2014 71 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 676
2014 71 Dram Oyuncu 3.9 657
2014 71 Aksiyon Oyuncu 4.6 6,206

Uzay Oyunları
2013 70 Aksiyon Oyuncu 6.6 213,000
2013 70 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,497
2013 70 Belgesel Oyuncu 7.8 87

Demir Adam 3
2013 70 Aksiyon Oyuncu 7.2 702,217
2013 70 Komedi Oyuncu 6.3 1,940

Sıradan Bir Adam
2013 70 Aksiyon Oyuncu 4.7 2,135

Hekim
2013 70 Macera Oyuncu 7.2 33,272
2012 69 Animasyon Oyuncu 5.5 226

Diktatör
2012 69 Komedi Oyuncu 6.4 253,135
2012 69 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 900

237 Nolu Oda
2012 69 Belgesel Oyuncu 6.2 19,737
2012 Oyuncu 7.2 614
2011 68 Macera Oyuncu 7.5 286,598

Oyunun Sonu
2011 68 Dram 7.1 107,952
2010 Macera Oyuncu 7.4 2,267

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 67 Aksiyon Oyuncu 6.6 257,261

Bilim Adamı
2010 67 Dram 3.6 447

Zindan Adası
2010 67 Gizem Oyuncu 8.1 1,019,024
2010 67 Dram Oyuncu 4.1 1,310
2010 67 Belgesel Oyuncu 7.7 182
2010 67 Kısa Metraj Oyuncu 8.5 864
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,931
2009 Oyuncu 8.0 2,198

Mekke'ye Yolculuk
2009 66 Dram Oyuncu 6.4 437

50 Ölü Adam
2008 65 Dram Oyuncu 6.9 10,401

Sibirya Ekspresi
2008 65 Suç Oyuncu 6.7 48,097

Aşkın Peşinde
2008 65 Dram Oyuncu 6.7 21,206
2008 65 Komedi Oyuncu 3.8 48,098
2008 65 Aksiyon Oyuncu 5.6 21,007

Arıza
2008 65 Komedi Oyuncu 7.0 29,192
2007 64 Animasyon Oyuncu 2.9 2,207
2007 64 Belgesel Oyuncu 7.5 118

Son Birlik
2007 64 Aksiyon Oyuncu 5.4 32,820

Beni Deli Etme
2007 64 Komedi Oyuncu 6.5 17,261

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 5.1 151

Şanslı Slevin
2006 63 Suç Oyuncu 7.7 289,432
2005 62 Suç Oyuncu 6.8 29,275
2005 62 Aksiyon Oyuncu 2.9 32,995
2005 Talk-Show Oyuncu 4.5 256
2005 62 Dram Oyuncu 6.0 1,372

Kıyametin Sesi
2005 62 Aksiyon Oyuncu 4.2 18,178
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,919

Şüpheli Yok
2004 61 Suç Oyuncu 5.8 18,191
2004 61 Aksiyon Oyuncu 4.2 12,545
2004 61 Müzik Oyuncu 6.4 1,173

Sisler Evi
2003 60 Dram Oyuncu 7.5 62,199
2003 60 Oyuncu 6.3 937
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,583

Ölümsüz Aile
2002 59 Dram Oyuncu 6.6 20,074
2002 59 Aile Oyuncu 5.4 369
2002 59 Aile Oyuncu 5.6 990

Yapay Zeka
2001 58 Macera Oyuncu 7.2 276,337

Anne Frank'ın Güncesi
2001 Biyografi Oyuncu 8.0 4,557

Bir Çılgın Aşık
2001 58 Komedi Oyuncu 5.9 1,436
2000 57 Komedi Oyuncu 5.6 8,811

Vur Emri
2000 57 Aksiyon Oyuncu 6.4 42,098

Seksi Hayvan
2000 57 Suç Oyuncu 7.3 50,576
2000 57 Belgesel Oyuncu 7.8 681
1999 56 Macera Oyuncu 6.3 7,232

Baba Yüreği
1999 56 Dram Oyuncu 6.0 2,251
1998 55 Dram Oyuncu 6.1 758
1997 54 Dram Oyuncu 6.9 2,508

Son Görev
1997 54 Aksiyon Oyuncu 6.9 8,381

12. Gece
1996 53 Komedi Oyuncu
Çeşitli
7.2 5,366

Tehlikeli Tür
1995 52 Aksiyon Oyuncu 5.8 69,775
1995 52 Macera Oyuncu 7.6 2,045
1995 Macera Oyuncu 6.7 1,205

Ölüm Ve Bakire
1994 51 Dram Oyuncu 7.3 20,654

Schindler'in Listesi
1993 50 Biyografi Oyuncu 8.9 1,103,383
1993 Komedi Oyuncu 6.8 12,103

Masum Hamleler
1993 50 Biyografi Oyuncu 7.4 27,384

Bir Günlük Başkan
1993 50 Komedi Oyuncu 6.8 46,194

Şifreciler
1992 49 Komedi Oyuncu 7.1 49,421
1991 48 Biyografi Oyuncu 6.8 24,036
1991 News Oyuncu 6.5 204

Beşinci Maymun
1990 47 Dram Oyuncu 5.1 103
1988 Dram Oyuncu 7.0 260
1988 45 Biyografi Oyuncu 7.1 222
1988 45 Komedi Oyuncu 7.0 8,769
1988 45 Dram Oyuncu 6.8 903
1988 Macera Oyuncu 6.9 584
1987 44 Dram Oyuncu 7.7 14,316
1985 42 Komedi Oyuncu 7.0 680
1985 42 Dram Oyuncu 4.8 584
1984 41 Dram Oyuncu 6.3 440
1983 40 Dram Oyuncu 7.2 1,375
1982 39 Biyografi Oyuncu 8.0 208,842
1972 29 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,176
1960 Dram Oyuncu 5.5 4,400
- Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,213) The 100 (1,576) La casa de papel (1,354) Euphoria (1,153) Chernobyl (1,120) Legion (1,113) Mindhunter (1,102) The Big Bang Theory (1,091) Fear the Walking Dead (1,079) Big Little Lies (947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019