Giriş Kayıt
Lawrence Kasdan

Lawrence Kasdan (70)


Senarist, Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu

Lawrence Kasdan, 14 Ocak 1949 Miami, Florida, ABD doğumlu senarist, yapımcı, yönetmen, oyuncu.

1971 yılının Kasım ayında Meg Kasdan ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü (1980), Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü (1983), Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981), Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1949
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Burcu: Oğlak
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 69 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.0 233,785
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 5,117
2017 Belgesel Oyuncu
8.3 2,890

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 66 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.0 791,466
2014 65 Romantik Yönetmen    

Can Yoldaşım
2012 63 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.1 3,104

Aşk Diyarında
2007 58 Komedi Yapımcı 6.4 30,150
2006 57 Komedi Yapımcı 6.5 5,369
2005 56 Belgesel Oyuncu 7.5 275
2004 55 Belgesel Oyuncu 7.8 2,418
2004 55 Belgesel Oyuncu
8.3 3,189
2003 Belgesel Oyuncu 7.6 412

Düş Kapanı
2003 54 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.5 85,167

Şöhrete Bir Adım
2000 51 Dram 7.9 236,616
1999 50 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.8 8,567
1998 49 Komedi Yapımcı 5.1 7,746

Benden Bu Kadar
1997 48 Komedi Oyuncu 7.7 256,732

Fransız Öpücüğü
1995 46 Komedi Yönetmen 6.6 44,347
1994 45 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
Senarist
Yapımcı
6.7 42,128
1992 43 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.3 109,527

Şehrin Kalbi
1991 42 Suç Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.9 14,108

Ölümüne Sevmek
1990 41 Komedi Yönetmen
Oyuncu
6.4 12,582
1989 40 Dram Yapımcı 6.0 1,363
1988 39 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.8 13,947
1987 38 Komedi Yapımcı 5.7 940
1985 36 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
Senarist
7.2 34,319

Gece Yarısı
1985 36 Aksiyon Oyuncu 6.5 10,027

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 34 Aksiyon Senarist 8.3 871,556
1983 34 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.2 30,374

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 32 Aksiyon Senarist 8.4 822,185
1981 32 Komedi Senarist 6.2 4,307

Vücut Ateşi
1981 32 Suç Senarist
Yönetmen
7.4 28,250

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 31 Aksiyon Senarist 8.7 1,064,435
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,073) The 100 (1,690) Fear the Walking Dead (1,326) Euphoria (1,304) La casa de papel (1,288) The Big Bang Theory (1,138) Chernobyl (1,117) Legion (1,047) Mindhunter (1,009) Big Little Lies (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019