Giriş Kayıt
Angelina Jolie

Angelina Jolie


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Angelina Jolie, oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

1996 yılının Mart ayında Jonny Lee Miller ile evlendi. 3 yılın ardından 1999 yılının Şubat ayında boşandılar. 2000 yılının Mayıs ayında Billy Bob Thornton ile evlendi. 3 yılın ardından 2003 yılının Mayıs ayında boşandılar. 2014 yılının Ağustos ayında Brad Pitt ile evlendi. Çiftin 6 çocukları olmuştur.

Bay ve Bayan Smith (2005), Malefiz (2014), Wanted (2008), Eternals (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Angelina Jolie Voight
Takma İsmi: Angie
9.3 (293 Oy)
  • Currently 185.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (108)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Aksiyon Oyuncu 6.3 388,494

Ölmemi İsteyenler
2021 Aksiyon Oyuncu 6.0 73,090
2020 Macera Oyuncu 5.7 5,757
2020 Macera Yapımcı
Oyuncu
6.6 13,499
2019 Belgesel Yapımcı 5.7 85

Malefiz Kötülüğün Gücü
2019 Macera Yapımcı
Oyuncu
6.6 119,555

Neden Yaratıcıyız?
2018 Belgesel Oyuncu 6.8 692
2018 Belgesel Oyuncu 7.6 82

Pervane
2017 Animasyon Yapımcı 7.7 28,368

Önce Babamı Öldürdüler
2017 Biyografi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.2 20,558
2016 Animasyon Oyuncu 7.1 191,287

Hayatın Kıyısında
2015 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.3 22,628

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Yapımcı
Yönetmen
7.2 183,378

Malefiz
2014 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.9 401,521
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,531

Cesaret
2014 Biyografi Yapımcı 6.9 1,379
2013 Komedi Oyuncu 6.6 46

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,976
2012 Oyuncu 7.1 768

Kan ve Aşk
2011 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.7 34,662

Kung Fu Panda: Ustaların Sırrı
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 4,537
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 323,120

Turist
2010 Aksiyon Oyuncu 6.0 257,120

Kung Fu Panda Tatil
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 6,865

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 330,982
2010 Biyografi Oyuncu
7.2 347

Çıkışlar Hediyelik Eşya Dükkanından
2010 Belgesel Oyuncu 7.9 68,948
2010 Belgesel Oyuncu 6.9 964
2009 Komedi 4.9 770
2009 Oyuncu 7.8 2,420

Sahtekar
2008 Dram Oyuncu 7.7 265,883
2008 Belgesel Oyuncu 6.8 176
2008 Oyuncu 5.3 77
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 526,026
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 410,010
2008 Oyuncu 7.4 113

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Oyuncu 6.3 174,508

Güçlü Bir Yürek
2007 Biyografi Oyuncu 6.6 28,243

Kirli Sırlar
2006 Dram Oyuncu 6.7 108,777
2005 Dram Yapımcı 2.3 183
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Oyuncu 6.5 544,700
2005 Aksiyon Oyuncu 3.9 788
2005 Belgesel Yapımcı 7.4 507

Büyük İskender
2004 Aksiyon Oyuncu 5.6 177,082

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Oyuncu 6.0 199,720
2004 Animasyon Oyuncu 4.7 263

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Oyuncu 6.1 87,611
2004 Dram Oyuncu 5.6 1,352

Hayatın Benim
2004 Suç Oyuncu 6.2 95,607
2004 Belgesel Oyuncu 4.0 449
2004 Müzik Oyuncu 6.7 1,393

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Oyuncu 6.4 29,090

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Oyuncu 5.5 145,223

Hayatın Hakkını Ver
2002 Komedi Oyuncu 5.8 28,200

Günahkar
2001 Dram Oyuncu 6.0 59,980
2001 Aksiyon Oyuncu 5.8 219,565
2001 Aile Oyuncu 6.5 915

60 Saniye
2000 Aksiyon Oyuncu 6.5 295,867
2000 Aile Oyuncu 6.6 734

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Oyuncu 6.7 185,846

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Oyuncu 7.3 212,815
1999 Komedi Oyuncu 6.0 30,508

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Oyuncu 6.9 20,345
1998 Dram Oyuncu 4.6 2,819
1998 Biyografi Oyuncu 6.9 50,507
1997 Biyografi Oyuncu 7.1 1,605
1997 Biyografi Oyuncu 6.6 2,520

Tanrıyı Oynamak
1997 Suç Oyuncu 5.6 7,983
1996 Dram Oyuncu 6.1 9,782
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,267
1996 Komedi Oyuncu 5.0 1,473
1996 Komedi Oyuncu 5.2 2,757
1996 News Oyuncu 3.3 933

Delil Yok
1995 Gerilim Oyuncu 3.9 1,220
1995 Komedi Oyuncu 6.2 75,385
1994 News Oyuncu 3.2 969
1993 Aksiyon Oyuncu 3.9 5,176
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,019
1992 News Oyuncu 4.3 395
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,960
1992 Belgesel Oyuncu 7.2 3,463
1991 News Oyuncu 7.0 336
1989 News Oyuncu 3.5 738
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,096
1982 Komedi Oyuncu 5.1 900
1981 News Oyuncu 3.6 2,789
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,760
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
- Aksiyon Oyuncu    
- Dram Oyuncu    
- Biyografi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film