Giriş Kayıt
Marianne Jean-Baptiste

Marianne Jean-Baptiste (52)


Oyuncu, Müzisyen

Marianne Raigipcien Jean-Baptiste, 26 Nisan 1967 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen.

Hücre (2000), Violet ve Daisy (2011), Masum Bir Katil (1998), Lanetli Kumaş (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Marianne Raigipcien Jean-Baptiste
Doğum Tarihi: 26 Nisan 1967
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Marianne Jean Baptiste
Burcu: Boğa
Boyu: 1.55 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 7.6 13,123

Lanetli Kumaş
2018 51 Korku Oyuncu 7.0 1,207

Tavşan Peter
2018 51 Animasyon Oyuncu 6.5 28,755
2017 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,967

Kör Nokta
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 61,114

Yarının Sınırında
2014 47 Aksiyon Oyuncu 7.9 552,523
2014 47 Aksiyon Oyuncu 6.2 207,042
2013 Suç Oyuncu 8.4 75,990
2013 46 Gerilim Oyuncu 5.0 337

Boyun Eğmeyeceğim
2012 45 Dram Oyuncu 6.4 5,945
2011 44 Dram Oyuncu 6.2 15,166

Violet ve Daisy
2011 44 Aksiyon Oyuncu 6.1 11,335
2011 Komedi Oyuncu 7.2 5,640
2010 43 Dram Oyuncu 5.3 1,373

Hırsızlar
2010 43 Aksiyon Oyuncu 6.2 53,838

Sihirli Şehir
2008 41 Macera Oyuncu 6.5 59,919
2007 Komedi Oyuncu 6.6 20,761

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 5.1 151
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,919
2002 Suç Oyuncu 6.9 16,993

Casus Oyunu
2001 34 Aksiyon Oyuncu 7.1 136,675
2001 Dram Oyuncu 7.0 125

Hücre
2000 33 Korku Oyuncu 6.3 90,413

28 Gün
2000 33 Komedi Oyuncu 6.0 41,101
2000 33 Dram Oyuncu 6.4 378

Masum Bir Katil
1998 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,112
1998 31 Dram Oyuncu 6.1 427
1998 31 Komedi Oyuncu 7.2 51

Profesyonel Kızlar
1997 30 Dram Müzik 7.1 4,703

Sırlar Ve Yalanlar
1996 29 Dram Oyuncu 8.0 34,035
1991 24 Komedi Oyuncu 6.3 507
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,454) The 100 (1,798) La casa de papel (1,547) Legion (1,335) Mindhunter (1,334) Preacher (1,213) Chernobyl (1,206) Euphoria (1,160) Yellowstone (1,133) The Big Bang Theory (1,119)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019